torstai 3. tammikuuta 2013

Pakkiksen penkki & kyykky haaste

Miesten 100kg haasteiden innoittamana aloitin pakkiksella 50kg penkki ja kyykky haasteen. Idea siis tehdä ko. painolla niin paljon toistoja kuin tulee, kuvata suoritus videolle ja postata video ketjuun. Tarkoitus on haastaa itsensä, ei niinkään kilpailla toisten kanssa. Penkkivideon olinkin jo ottanut aikaisemmin mutta kyykkyvideon sain kuvattua vasta eilisessä treenissä. En viitsi kännykkäkameran kanssa tuolla julkisilla saleilla heilua mutta paloaseman salin rauhassa se onnistui.

Eilisen ja tämän illan taistelin kyykkyvideon kanssa, kun konvertoin sen Windows Movie Makerin ymmärtämään formaattiin, nyrjäytin sen oikealle kyljelleen ja lisäsin otsikon. Mutta ohjelma ei suostu sitä syystä tai toisesta tallentamaan.. Niimpä video on nyt täysin vinksallaan, mutta näkeehän siitä idean.

Eilen muuten meinasin ottaa myös penkkichallengen uusiksi... virhe... kapeasta penkistä ärsyyntynyt pieni rintalihas otti itseensä ihan tosissaan. Jokin on venähtänyt/lievästi revähtänyt. Niin että jäätä ja lepoa tissille nyt. Näillä mennään.

 

 

2 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Komeeta tekemistä on :D Huh. Vielä mä joskus olen yhtä vahva ja kestävä...

Lady Puntti kirjoitti...

Hyvännäköistä!!!! ;) Pistän sulle sähköpostia huomenna, jos vaan mukakiireiltäni ehdin! Tartteis jeesiä...