maanantai 25. elokuuta 2014

Ensihoitajaopiskelija Ivana ilmoittautuu!

Tänään se sitten vihdoin alkoi. Ensihoidon opinnot siis.

Koko pitkä päivä erilaisia esittelyjä ja infoja, kouluun ja oppimisympäristöihin tutustumista, opiskelutoverien esittäytymisiä ynnä muuta mukavaa. Jossain välissä ehti jopa syömäänkin. Innolla odotan, mutta samalla hieman pelkään, mitä tuleman pitää. Seuraavat pariviikkoa lukujärjestys näyttää pahalta.. melkein joka päivä on ohjelmaa 8-16(17) ja mikä itseäni eniten huolestuttaa, lukujärjestyksestä puuttuu tärkein, eli ruokatunti! No, varmasti ruokailukin järjestyy jossain välissä. Alku on tosiaan rankkaa, koska neljän oikean kurssin lisäksi on kaikenlaisia orientoivia opintoja joissa siis käydään läpi erilaisia opiskeluun liittyviä ja liittymättömiä asioita. Parin viikon jälkeen vapaata onkin sitten lukujärjestyksessä huomattavasti enemmin.

Mitenkään ei yllättänyt että edustan aloittaneiden ensihoitajaopiskelijoiden porukan senioriosastoa. Muutama päälle kolmekymppinen onneksi löytyy, joskaan en ole ihan varma oliko niitä omassa ryhmässäni kun ei minulle ihmisten naamat jää mieleen pitkään aikaan. Suurin osa luokkakavereista on joka tapauksessa 19-23 vuotiaita. Minä en onneksi jaksa murehtia siitä pitävätkö junnut minua ikäloppuna kalkkiksena. Ei voisi vähempää kiinnostaa :D

Päivä on ollut rankka ja lenkkipolku kutsuu joten ei tähän hätään tämän enempää. Varmaan blogissakin tulee kuitenkin jatkossa enemmän opiskelujuttuja kuin esim. treeniasiaa. Ainakin varsinaisen treenipäivyrin pitämisen meinasin lopettaa kun eipä niiden punttisarjojen tms. lukeminen ketään kiinnosta kuitenkaan, mutta toki pääpiirteittäin edelleen kerron mitä tulee tehtyä puntilla ja lenkillä.

Ei kommentteja: