perjantai 28. maaliskuuta 2014

Naiset ja niiden mustat trikoot

"Rikoo on riskillä ruma" tiesi jo Mikko Alatalokin 80-luvulla. Ottamatta sen enempää kantaa varsinaisiin ulkonäköasioihin, niin olipa hämmentävä huomata kuinka pahasti olen pudonnut kuntosalietiketin kelkasta mitä salipukeutumiseen tulee.

Eilen olin pitkästä aikaa kaupallisella kuntosalilla treenaamassa. Yleensä treenaan uimahallin kuntosalilla tai meidän paloaseman loistavalla "salilla", josta voi lukea lisää täältä:
http://www.tirilanvpk.com/blogi/yleiset/reeneja-palokunnan-painohuoneessa/ mutta tällä kertaa siis eksyin paikalliselle hyvin varustetulle Syke Gymille. Minähän en kovin treenivaatteisiin panosta. Samoissa huonosti istuvissa college housuissa käyn niin lenkillä kuin salillakin. Yleensä siis salilla housuton kurassa ja lenkillä mankussa, mutta ei haittaa tekemistä! Treenipaita on sentän useimmiten asiaankuuluvasti vartalonmyötäinen ja mielellään vaimonhakkaajamallia jotta treenissä pumpatut ylävartalon lihakset pääsevät oikeuksiinsa ;) Mutta asiaan. Sali oli siis täpösen täynnä treenaajia joten otanta oli vähintäänkin kattava kun tein huomion että aivan joka ikisellä naispuolisella kanssatreenaajalla oli jalassaan mustat tiukat jumppatrikoot tai juoksuhousut. Lahkeen mitta vaihteli, parilla naisella oli polvimittaiset byysat, mutta lähes kaikilla pitkät pöksyt. Useimmiten asukokonaisuuden kruunasi kirkkaanvärinen treenitoppi ja mielellään saman sävyiset lenkkarit. Itse hukkasin 90-luvun alusta peräisin olevat salikengätkin noin vuosi takaperin ja siitä syystä olen treenannut sukkasilteeni. Ei minulla ole mitään vastaan tuota naisten yhtenäistä univormua. Pisti vaan silmään ja oli vähän ulkopuolinen olo lököttävissä college pöksyissä.

Trikoot eivät kuitenkaan menneet hankintalistalle. Jatkan treenaamista aseman salilla tai uimahallilla, joista jälkimmäisessä näkee toinen toistaan erikoisempia asukokonaisuuksia joten joukkoon sulautuminen on täydellistä. Toisaalta, minulla on viimeaikojen juoksusta huolimatta vielä suhteellisen hyvin muodostunut ahteri.. vaikka itse sanonkin. Ehkä ne rikoot olis sittenkin hyvä hankinta jotta voisi paremmin esitellä vuosien työn tulosta?

Mutta hei, hyviä treenejä ihan jokaiselle salimuodista riippumatta!

Ei kommentteja: