sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Paska reeniviikko nro 4

No niin no. On syynä katupöly, siitepöly tai vaan yksinkertaisesti paska kunto.. niin ei ole kyllä tällä viikolla hommat luistaneet lainkaan. Vauhdikkaammat hölkät on olleet ihan persistorista, henki ei tahdo kulkea tehdessä ja tuntuu ettei palautumisesta ole toivoakaan. Myös puntti on ollut toooosi raskasta vaikka siinä piti olla kevyt viikkokin.

Täytyy varmaan ottaa nyt oikeasti kokeiluun allergialääkkeet treeneihin. Eikai se ole häpeä, eikä edes este opistoon pääsemiseen jos jonkin asteinen siitepölyallergia on. Jos ei myrkyistä ole apua niin sitten kyseessä on vain paska kunto joka ei kyllä tässä seuraavan 4vk aikana ehdi muuttua miksikään.

MA 24.3 VK2 3*1000 4:45, 4:45, 4:39 Sykkeet aika kovat, viimeisessä vedossa yli puolet ajasta yli 190 sykkeillä. Kovasti ei ois pystynyt kirimään tahtia, vaikka ei olla lähimainkaan cooperin vauhdeissa noissa vedoissa...

Heti perään VPK harkat jossa savusukellusharjoitus, eli sellanen semi raskas.

TI 25.3 Puntti 2 Aivan järkyttävän raskas kevyt treeni... voimat ihan täysin hukassa.

Leuat: 3*6*5kg
Kapea penkki: 2*8*55
+ vatsoja ja habaa

Myös kotimatkan PK1 22min/3,2km vauhdilla suoritettu lyhyt hölkkä oli todella tahmeaa... ilmeisesti edellispäivän vedot vei puhdin aika täysin :(

KE 26.3 PK 1 Koska eilen oli niin väsynyttä niin päädyin tekemään tänään vain kävelylenkin. 60min/6km

TO 27.3 Puntti 1, "väärällä" salilla joten penkki ei luistanut lainkaan kuten odotettua oli

Penkki: 8*62,5kg, 6*65kg, 3*67kg, 1*70kg (vrt. ohjelmassa oli vipo sarja 4*72,5kg)
Leuat: 4*4*7,5kg

+ dippiä, alataljaa, vatsoja

 UINTI 60min, uimakoulussa räpylöillä ja lättäreillä.

PE 28.3 Voimat on jo heti aamusta ihan poissa, kuten edellisinäkin päivinä. Tuntuu ettei palautumista tapahdu lainkaan. Koko ajan sellanen "heikko" olo. Pakko kuitenkin juosta tänään NK että ehtii yhtään palautua ennen seuraava VK lenkkiä...  Iltapäivällä 2,5h päiväunet ja kauhea kooma, painuneen kahvin voimin kuitenkin kokeilemaan miten jalka nousee...


NK 8*100m 21-23s/20s tauoilla keuhkoihi sattuu vielä 30min jälkeenki...

LA 29.3  Lepo, koiravahtina, pari 30-45 min happihyppelyä, hyvää keskivartalotreeniä hihnassa roikkuen.

SU 30.3 PK1 50min/6km kaverin kanssa hyvin kevyt hölköttely. Lenkin jälkeen taas tukkonen olo ja kurkkuun koski eli joku allergia on todennäkönen.

Semmosta siis tällä viikolla. Suurin ongelma tuntuu olevan tuo palautumisen vaikeus. Puntillahan voisin antaa kaikkeni vaikka joka toinen päivä tai ohjelmasta riippuen useemmin mut heti kun tulee tuo aeropikki mukaan ni homma leviää ihan täysin. Ei hyvä tämä!


Pjärse on muuten aivan törkeän kipeä. En tiedä tuliko se noista100 vedoista vai räpylöillä uimisesta. Ihan ku ois kunnolla kyykkäilly. Myös sääret on niin kipeet ettei nilkkoja pysty oikasee, se on selvästi räpylöistä.

Ei kommentteja: