maanantai 17. maaliskuuta 2014

Uudet reenit: 2. viikko

Jatketaanpä samaa tylsää treenipäivyrin kirjoittamista kun ei tähän hätään parempia aiheita ole. Viikko on taas vierähtänyt ja tekemistä sotki hieman ke-to Helsingin työreissu. Ensiviikolla on tiedossa yksi Kuopion päiväreissu, ja Helsingissä Ke-Pe, eli helpotusta treenien aikatauluttamiseen ei ihan heti ole tulossa. Miten minulle aina käykin näin että kaikki kasaantuu...

Tällä viikolla lenkit tuntuivat harvinaisen tahmeilta. Perjantai iltana nousi lenkin jälkeen illalla lämpöä ja ehdin jo ajatella että se on siinä sitten... Lauantai aamuna ei kuitenkaan lämpöä enää ollut mutta nenä vuosi ja aivastutti. Nappasin duactin huuleen ja lähdin uimaan. Päivällä suunnitellut 1000m vedot saivat siis suosiolla jäädä.

MA 10.3 Lepo, VPK harkat

Ti 11.3 Juoksu PK1 42min/6,7km

Leuat: 5*10kg, 10*op
Kapea penkki: 5*5*62kg
Lisäksi vatsoja

Ke 12.3 PK2 30min/4,5km pari ekaa kilsaa lähti vähän liian vauhdikkaasti niin lopussa sitten vaihdoin kävelyyn. Tämäkin lenkki tuntui tosi tahmealta...
To 13.3  LEPO, tulin Helsingistä vasta illalla, en jaksanut enää treenata.
Pe 14.3 Puntti

20 min kävely salille


Penkki: x*80kg (fail), 9*65kg
Leuat: 5*op-10kg
Lisäksi kulmasoutua ja vatsoja

PK1, 35min/4,7km Puntin jälkeen hölkkäilin rauhallisesti pientä lenkkiä. Kävelin ylämäet jotta syke pysyi syht alhaalla. Tosi väsyneeltä ja tahmealta tuntui hölkkäily... Kotiin päästyäni palelsi vietävästi ja iltaa kohden nousi lämpöä.
La 15.3 Uinti 1000m/30min, lämpöä ei enää ollut mutta nenä vuosi ja aivastutti. Otin duactin joka poisti kaikki oireet. En kuitenkiaan uskaltanut lähteä juoksemaan vetoja joten menin uimaan. Uidessa ei tuntunut mitään erityistä väsymystä.

Su 16.3 PK1, 35min/4km vieläkään en uskaltautunut juoksemaan vaan tein lyhyen ihan palauttavan lenkin pääasiassa kävellen.

Tänään pitäisi varmaan jo uskaltautua juoksemaan noita vetoja. Täytyy vielä fiilistellä koska edelleen aivastuttaa, mutta uskon että kyseessä on ennemmin allergia kuin flunssa mutta varmuus pitäisi melkein saada ennen kuin uskaltaa enemmän repiä.

Ei kommentteja: