sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Uudet reenit: 1. viikko

Pistetääs nyt perus treenipäivyriä kun eipä tässä muuta jännää ole mistä kirjoitella. Uudet treenit siis alkoivat viime viikolla. Tarkoitus oli juosta 4krt, uida 2-3krt ja käydä puntilla 2 krt. Ihan ei vielä onnistunut, mutta ehkä ensiviikolla!

Ti 4.3 Juoksu PK2 42min/6,7km

Ke 5.3 Puntti ehdin tehdä penkkiä ja leukoja kun treenasin ennen nuorten VPK harkkoja jotka jouduin pitämään. 
 
Penkki: 6*40-65kg (+5*70kg,1*75kg)
Leuat: 6*op-5kg.

To 6.3  Uinti  60min uimakoulua jossa treenattiin perhosta... Ihan täysin turha treeni siis jossa huomas kuinka keskittyminen ei riitä alkuunkaan jos tekeminen ei ole omasta mielestä järkevää. Omat tavoitteet on oppia uimaan kunnolla rinulia ja vaparia ja tuollaisen hankalan lajin treenaus tässä vaiheessa on täyttä ajan tuhlausta. GRRR!!
 
Pe 7.3 Puntti en malttanut pysyä pois salilta.
 
Leuat: 7*5kg, 8*op 
Kapea penkki: 2*4*60, 4*65, 4*62
lisäksi vatsoja, habaa ja vipareita

PK2  45min/7km Piti juosta rauhallisempi PK mutta en osaa pitää tarpeeksi rauhallista tahtia kun hölkkään yksin.

 
La 8.3 VK2 3*1000m/2 min palautus 5.02, 5.17, 4.59, tarkoitus oli juosta asteittain nopenevia vetoja mutta eka lähti liian lujaa. No ensi kerralla sitten paremmin. Sykkeet oli näissä ihan kamalia 180-190 kieppeillä juostessa. Ennen lenkkiä vedetty kahvi voi vähän vaikuttaa mut ei silti yhtään hyvä....
 
Su 9.3 Puntti uimaan olin menossa mutta en malttanut pysyä taaskaan pois salilta...

Penkki: 4*40-70kg, 2*75kg
Leuat: 4*op-10kg
lisäksi dippiä, leveää alataljaa ja vatsoja

Uinti 500m... ei siis enää oikein puntin jälkeen huvittanut tuo uinti. Rinulilla kokeilin 200m ja se meni helposti 4min eli ilmeisesti tekniikka on parantunut ja uinnin kanssa ei pitäisi tulla ongelmia testissä jos sinne asti joskus pääsee.

6 kommenttia:

Palomies Sami kirjoitti...

Kaiken tämän keskellä, paljonko tulee juoksumetrejä 12 min aikana??

Ivana kirjoitti...

En tiedä yhtään... Riippunee kuun asennosta. En ole itse Cooperia kokeillut syksyn jälkeen. Suuntaa antavaana vertailukohtana juoksin taannoin kylmiltään keikalle 10 minuutissa n. 2500m. Toisaalta noi tonnin vedot ei kauheesti antanut positiivista kuvaa VK kunnosta.

Mutta ei pysty ottamaan nyt(kään) stressiä siitä, se tulee mikä tulee.

Palomies Sami kirjoitti...

Testissä kannattaa ottaa joku kaveriksi joka juoksee varmuudella sen 3000 m. Ja vaikka henki menisi älä päästä karkuun. 😊

Ivana kirjoitti...

Niin no, se on vähän fifty-sixty kannattaako. Järkevintä olis varmaan pitää se oma sopiva (mutta riittävä) vauhti jos pystyy. Jos en oo 3000 kunnossa itse niin se vauhti saattaa koitua sitten kohtalokkaaksi.. Viime syksynä esim. yhdessä ryhmässä n. 2/3 tippui Cooperissa liian vauhdikkaan alkuvauhdin takia.

Toisille tietty toimii hyvin, mutta en tiedä toimiiko itselleni.

Palomies Sami kirjoitti...

Tietenkin jos tiedät mitä vauhtia pitää juosta, niin silloin et tarvitse "jänistä"

Ivana kirjoitti...

Niin, kyllä minä viimeeksikin olin kirjoittanut kämmeneen tarkat kierrosajat jotka pitäisi juosta, ja kellosta pystyin tarkkailemaan. Mutta sitten kävi niinkuin kävi...

Ei minulla suoraan sanoen ole itseluottamus tuon cooperin suhteen kovin korkealla, mut koitetaan nyt reenailla ja katotaan mihin se riittää.