tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ihana vesisade!

Taitaa olla ensimmäisiä kertoja sitten lapsuuden mato-onki harrastuksen kun meikäläinen oikeasti nauttii vesisateesta. Tai no, itse sade ei toki kovin mukavaa ole, varsinkin kun ilmat ovat vielä näin vilpoisia, mutta henki kulkee paljon paremmin ja se jos mikä on mukavaa!

Keuhkoputkea kutittaa kuitenkin edelleen antihistamiineista ja sateesta huolimatta varsinkin kovien vetojen jälkeen. Jotain siellä putkissa siis on meneillään. Sain varattua työpaikkalääkärille ajan reilu viikon päähän, jos vaikka saisin sieltä jotain apuja, mutta epäilen ettei apu ehdi tähän hätään. Testiin on aikaa 3 viikkoa ja 2 päivää. Osallistuminen on edelleen epävarmaa.

Edellisen päivityksen jälkeen juostut lenkit:LA 12.4 PK 6km/35min suht reipasta tahtia ja henki kulki!!!! 2 päivää on satanut. Keskisyke oli melkein 10 pykälää alhaisempi kuin aikaisemmilla lenkeillä, varmaan kun mitään sykettä nostavaa douppia ei ollut mukana.

SU 13.4 NK 10*100m 22-24s/20'  alle 3tl ruokasoodaa ja antihistamiini. Pitkästäaikaa "tasapainoinen" juoksu. Ei ottanut juuri keuhkoihin, toki hengästytti. Jalat ei hapottaneet sillä lailla kuin aikasemmin. Toki loppua kohden hyytyi mutta sellaista polttoa ei tullut...  Max syke vain 188.

+ Illemmalla kevyt palauttava köpö, 5km/55min
MA 14.4 PK 6km/40min koitin pitää tosi rauhallisena ja kävelin kaikki ylämäet. Taisi kuitenkin olla hölkkäosuuksien vauhdit liikaa. Tarkoitus oli säästellä kinttuja seuraavan päivän 1000m vetoihin.

Tänään pitäisi siis mennä juoksemaan 1000m vedot. Epäilen että ihan huipusti ei tällä kertaa luista, koska pohkeet on edelleen jumissa eikä edellisten vetojen jälkeen ole ollut tarpeeksi aikaa palautua. Mutta lähden iltapäivällä Helsinkiin ja huomenna Kuopioon, joten kahden päivän pakkolepo on todellisuutta enkä viitsi jättää vetoja perjantaille. No, katsotaan miten se jalka nousee vai nouseeko lainkaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Olen jonkin verran seuraillut sinun blogia. Itsekkin kokeisiin tulossa. Eikö sun kannattas levätä nyt ihan kunnolla, vaikka 5- 6 päivää ilman mitään. Levossa se kunto kasvaa :D

Miten coopperin tulos, entä uinti?

Ivana kirjoitti...

Moikka!

Kiva että muutkin hakijat seuraa blogia :)

Itse olen vähän eri mieltä levosta. Minullahan ei tässä jouksua sotkemassa ole mitään ylirasitusta tai flunssaa vaan siitepölyallergia joka ei ikävä kyllä levolla parane mihinkään. Eihän minulla edes tule kuin 2 tehokkaampaa lenkkiä viikossa, ja työreissujen vuoksi noita totaalilepopäiviäkin ihan riittävästi. Ei tällä tahdilla paljon kroppa ehdi väsähtämään.

Cooper ei tosiaan ole lähelläkään riittävää vielä jos noista 1000m vedoista voi mitään päätellä. :( Vaikka ajat kerta kerralta paranee niin pahoin pelkään ettei kunto 2,5 vk päästä ole riittävä. Uinti menee kyllä jos sinne asti pääsee, tai siis ainakin se yksin uidessa menee.

Täytyy myöntää että henkisesti oon jo aika pitkälti luovuttanut tämän kevään osalta. Jatkan nyt treenejä kuitenkin suunnitelmien mukaan, mutta en lähde Kuopioon asti ajelemaan jos ei näytä olevan saumoja päästä läpi Cooperista.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt asiat tärkeysjärjestykseen! Maanantaina coopperi ja ripset joskus toiste! Tsemppiä!!!

Ivana kirjoitti...

Heh, ripset vei kyllä tällä kertaa voiton. Vaikka ajattelin että niiden laiton jälkeen menisin juokseen, mutta onkin kova urheilu tänään kielletty. Rauhallinen lenkki siis illemmalla.

Eilen kuitenkin heitin vähän reippaamman keskivauhti 5.46min/km) 8 km hölkän niin ehkä on hyvä vähän antaa kinttujen palautua ennen seuraavia 1000m vetoja.