keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Viiikon loput treenit

Taas on punttitreeniviikko lusittu. Tänään on lepopäivä ja huomenna pitäisi juosta yksi reippaampi lenkki joka kyllä vähän kauhistuttaa jo etukäteen. Takana on myös reilu viikko laihista ja vaikka painossa se ei vielä paljon näykkään niin kaloreita täytyy nostaa jotta jaksan treenata jatkossakin kunnolla. Tällaiset hupidietit on mun heikkous. Helposti lipsahtaa moodiin "Jos syön 1200kcal päivässä laihdun nopeemmin",ja lopputulos on kauhea nälkä ja herkkuhimo ja heikko suorituskyky.

No,minusta ei ole otettu yhtään poseerauskuvaa,enkä ole edes yksin salaa poseerannut yli vuoteen, kun treeni ei ole ollut mitenkään ulkonäkökeskeistä. Nyt ajattelin kuitenkin ottaa "aloituskuvat" jälleen kerran. Niistä en toki täällä julkaise kuin perinteisen tuplat takaa poseerauksen. Laitan sitten muista vaikka jotain vertailukuvia jos jokunen kilo tästä rungosta karisee.  Paino oli siis tänään 64,5kg.


Mut loputkin viikon treenit:

SU 22.6 

Höntsälenkki aka sunnuntaiduathlon: hölkkä 5+km/30min  (+ 1km kävely) + pyöräily 6km/20min 

MA 23.6  
Kap. penkki: 4*6*57 kg
Leuat(mo): 5*4*2kg  
Vinopenkki stopilla: 2*10*40kg  
Hauiskääntö (mutka): 2*10* +17,5kg

Treenin jälkeen fyysisesti todella rankat mutta lyhyet VPK harkat.Venäytin takareittä hieman kun koitin kammeta itseäni palotikkaille laitteet selässä. Prkl,miksi ne pitää alkaa niin ylhääntä että tällaisen pygmin vertikaali ei riitä. Onneksi selvisin säikähdyksellä eikä takatassu vaivannut enää seuraavana päivänä.  

TI 24.6 Mave: 4*4*110kg
Etukyykky: 3*8*65kg  
Suorat + vinot vatsat, rannerullausta...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Jos oikeasti haluat Pelastusopistoon niin miksi panostat niin paljon punttitreeniin? Jos sulla on tosiaan punttitulokset voimassa seuraavaan hakuun, niin miksi et panosta täysillä aerobiseen harjoitteluun. Neljässä kuukaudessa tekee ihmeitä. Aloita aerobinen harjoittelu tosissaan heti. Ja hapenottoa voi kehittää paljon muullakin kuin juoksemalla. Pyörällä kerran, pari viikossa oikeasti pitkiä lenkkejä, niin alkaa juoksukin kulkea. Olen seurannut pitemmän aikaa harjoitteluasi, ja koko ajan on silmiini pistänyt erittäin suuri painoharjoittelu suhteessa aerobiseen. Eikä liikaa kannata tuijottaa mitään Vo2 arvoja. Askel kerrallaan, eka opistoon, sitten töihin... Sulle löytyy varmasti hyviä hommia opiston jälkeen. Tsemppiä!

Terveisin: Opiston käynyt

Ivana kirjoitti...

Moi

Teen punttia koska tykkään tehdä punttia ja suorastaan vihaan juoksua, enkä jaksa enää pelkästään pakkotreenata tulevaisuutta ajatellen. Ja koska rehellisesti sanoen minulla ei ola kamalasti luottamusta opistoon pääsyn suhteen niin en haluaisi paskoa enää hyvää lihaskuntoa vähentämällä punttaamista. Ja siis pidinhän minä ennen aiempia testejä myös taukoa puntista lähempänä cooperia. Nythän olen ehtinyt puntilla käydä vasta n. 4 viikkoa.

Ihan varmasti lopputulos olisi parempi (Cooperin osalta) jos keskittyisin pelkkään juoksuun. Minähän päätin vasta viikko sitten että haen (ehkä) vielä jos juoksu jostain syystä alkaisi kesällä sujua. Lenkkejä tulee nyt 3-4 viikossa joten ei tässä ihan laakereilla levätä nytkään.

Pyöräilyä meinasin ottaa mukaan myös ihan jo siksi jos joudun uudestaan tekemään sen ergon niin saisi siinä vähän paremman tuloksen kun on edes vähän pyöräilypohjaa alla.

Mut kassellaan nyt miten tää tästä etenee.