maanantai 30. kesäkuuta 2014

En päässyt opiskelemaan ensihoitajaksi

Tänään oli AMK:n sivuilla julkaistu valittujen nimet ja omaa nimeä ei sieltä löytynyt. Sehän ei toki mitenkään yllättänyt, kun tiesin kuinka vaikea koulutukseen on päästä. Nyt vaan mielenkiinnolla odotan kirjettä jossa näkyy pistesaalis. En usko että jäi ihan pienestä kiinni, tai ainakin toivon niin.

Sikäli minua ei tilanne sureta, että hain kouluun pelkästään opintoneuvojan "painostuksesta", minun oli tarkoitus suorittaa ensin opintoja avoimen puolella työn ohessa, ja hakea kouluun vasta kun opintoja on jonkin verran kasassa, koska 4v opiskelu josta puolet ilman mitään tuloja ei ihan hirveästi houkuttele. Nyt voin jatkaa tämän suunnitelman mukaisesti, tehdä yksittäisiä kursseja valmiiksi avoimen puolella ja hakea uudestaan vaikka seuraavassa haussa. Itseasiassa seuraava haku on jo syksyllä.

Tämä antaa nyt kuitenkin vähän lisämotivaatiota kesän juoksutreeneihin, eli opistoon hakeminen ottaa taas pikkaisen tuulta alleen. Lisäksi eilen tuli sähköpostia sisäministeriöstä pelastusylitarkastajalta jolle olin laittanut tiedustelua aiheesta pelastussukellusohje ja vo2max rajat. Mielenkiinnolla odotan kuinka fyysisen toimintakyvyn arviointi tulee tulevaisuudessa muuttumaan, joskaan en mitään ihmeitä odota, mutta jos kerran uudistetaan niin onhan siinä pienen pieni mahdollisuus että asiat tehdään ajatuksen kanssa ja perustellusti. Mutta joo, opistohomma on nyt ihan siitä kiinni miten juoksu alkaa luistaa. En nyt jaksa ottaa aiheesta kauheita paineita. Voi hyvin olla että en millään treenillä saisi itseäni riittävään kuntoon, tai sitten voi olla että se tulee helpostikin. Katotaan mitä kesä tuo tullessaan :D

Treenattu on taas paljon ja kovaa, mutta siitä sitten ihan erillinen postaus kun reeniviikko on pulkassa.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millä tavalla asiaa sitten olaan tulossa uudistamaan?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se pelastusylitarkastaja vastas sulle? Munki mielestä vähän outo tuo firefit -testi.

Ivana kirjoitti...

Sanoi vain että ovat uudistamassa fyysisen toimintakyvyn arviointia. Meneillään on selvitystyö joka jatkuunee tämän vuoden loppuun ja lähtee sitten lausuntokierrokselle.

Enemmänkin saamani viesti oli sellainen pidempi versio "Kiitos yhteydenotostanne"- viestistä. Mutta tiedämpä ainakin että joku kuuli yksinäisen huutoni.