maanantai 27. helmikuuta 2012

Pyromaanien talvitempaus ja Dom Perignon

Lauantaina käytiin taas pyromaaniporukoissa paistamassa makkaraa. Mukaan liittyi tällä kertaa myös muutama vieraileva tähti kilpailevasta porukasta.

Hyvän hiilloksen aikaansaamiseksi piti tietysti ensin kaataa muutama puu, joka osoittautuikin tälle rimpularanteelle huomattavan haastavaksi hommaksi, lisäksi piti lämmittää mökki ja sauna. Lämpöähän sitten riitti, ja siinä sivussa sai sitten lämpimän sukelluksenkin suoritettua. Onnistuin myös polttamaan paineilmalaitteiden maskin  jotenkin pilalle... siitä sain tietysti kovasti kiitosta.
Muutama surkea kännykkäräpsy tapahtumasta:


Päivä oli pitkä ja raskas, mutta olo oli kotiin päästyä aivan huippu kun pahimmat savunhajut oli saanut hinkattua ihosta ja endorfiini kutitti päänahassa. Illasta iski tosin kamala väsymys ja kehon jokaista lihasta alkoi ikävästi vihloa. Epäilin että kyseessä on joku nestetasapainon häiriö ja  taitaa illan skumppamaistiaiset jäädä väliin, mutta runsas vedenjuonti, särkylääke ja tunnin makailu peiton alla helpotti oloa senverran että pääsin vieraat hakemaan.

Illalla siis korkattiin pullo Domppaa joka on odottanut oikeaa hetkeä jo pari vuotta. Mitään suurta juhlanaihetta ei tosin nyt ollut, uudet tuulet kyllä puhaltavat työelämässä, mutta aiheesta en tässävaiheessa halua vielä enempää paljastaa, vaikka blogiani tuskin työkaverini seuraavatkaan. Dompan seurana syötiin patonkia vuohenjuustolla, ja  ihan hyvää oli. Vaikka en kyllä itse maksaisi melkein 150€ moisesta. Torstaina voitin myös pullon Bollingeria, joten jatkossakin voi sitten jatkaa tällä skumppalinjalla. Tosin Bollinger kaipaa seurakseen Stolichnayaa koska Stollybolly, tuo Todella Upeeta sarjan Patsy Stonen lemppari drinkki, on vielä maistamatta. 

Eilinen menikin sitten kamalaa krapulaa kärsiessä, sillä eihän se tietenkään pullolliseen skumppaa jäänyt vaan ilta jatkui diskoteekkiin saakka. Olo oli kyllä sellainen ettei ihan hetkeen taas teekään mieli juopotella, jos koskaan!

Tänään pääsin jo salille, lomalla kun olen niin jo ihan ajoissa päivällä. Tein taas kaikkea olkapääystävällistä, etukyykkyä, hindukyykkyä, sj mavea, alataljaa ja habaa ja vähän sitä sun tätä. Tanko ei tahtonut pysyä käsissä, senverran soseena oli forkut lauantain touhuiluista. Treeniohjelmaan on nyt otettava lisäksi forkkuja vahvistavia liikkeitä kuten erilaisia pitoja... että jatkossa pysyy tuo moottorisaha handuissa eikä tartte hävetä...

2 kommenttia:

Elsil kirjoitti...

Kyllä sä juot skumppaa mun kanssa aika kohta :D

Taratin kirjoitti...

Juu, vedetään StollyBollyt sit 7vk päästä :D