lauantai 18. helmikuuta 2012

Täyslepiä salilta.

Reilu viikko salitaukoa takana, ja olkapää ei kyllä ole ainakaan parempaan suuntaan mennyt. Taidan ensiviikosta ottaa ohjelmaan kevyet kuminauhajumppailut ja ehkäpä soutuja kahvakuulilla.

Enpä olisi koko viikkona juuri ehtinytkään juNppailla koska eilistä lukuunottamatta joka ilta on koulussa mennyt 9 asti. Eilen kävin pikaisesti jäällä luistelemassa ja tänään kauhomassa pissivettä uimahallilla.

Pulikoin yhteensä n. 40min, reilu kilsan uin välillä pieniä 1-2min pausseja pitäen. Paras tahti oli 175m/5min, eli minimitavoitteeseen (200m/5min) on vielä matkaa. Tosin, luulen että se olisi helppo nakki jos joku vähän opettaisi uintitekniikkaa ja käännöksiä. Tosin kyllä se tälläkin räpiköinnillä vielä menee, kunhan saan vaan kuntoa lisää. 25m pystyi painamaan vauhdikkaasti jonka jälkeen loppu olikin sellaista löysäilyä. Saapa nähdä miten olkapää suhtautuu tähän lajiin, uidessa ei kyllä tuntunut pahalta, mutta nyt tuntuu jo pientä jomotusta.

Huomenna taas pariksi tunniksi rullailemaan. Voi olla aika löysät harkat kun osa porukkaa suorittaa Level 1 testiä niin me muut sitten vain notkutaan kannustusjoukoissa. Täytynee tehdä vaikka vatslihas treeniä sen aikaa

Ei kommentteja: