perjantai 3. helmikuuta 2012

Onnistumisia ja epäonnitumisia.

TuoOnpa ollut ristiriitainen viikko monessakin asiassa. Pari iltalukion koetta osui tälle viikolle. Kumpaankaan en ehtinyt lukea, mutta fysiikasta tulee varmasti 9-10 silti, ja historiasta.. no, toivon että 4 niin pääsen uusintakokeeseen. Mutta uskoisin että 5, jolloin saan vaan surkean numeron :( En kuitenkaan halunnut taktikoida ja jättää tyhjää paperia tai kokonaan menemättä. Ei anna luonto periksi.

FireFit testailut jatkuivat tälläviikolla. Tiistaina oli vuorossa toimintakykytesti eli "Oulunmalli" jossa tälläkertaa meikäläisen taival katkesi heti alkuunsa. En vaan yksinkertaisesti saanut 16,5kg letkurullia kainaloon ja kantoon. Ketutti ihan sairaasti, ja tuli fiilis että saanpa unohtaa kaikki palomieshaaveet. V**utusta lisäsi vielä kun seuraavana päivänä kuulin että letkurullat olisi saanut kantaa päällekkäin sylissä. Eipä olisi ollut paha nakki mutta kun en tajunnut.. No, nyt on jo vähän järkytyksestä rauhoituttu ja tiedän että pääsen kuitenkin touhua kokeilemaan uudestaan niin eikai se maailma tähän kaadu.

Tänään oli sitten FireFitin viimeinen osuus eli lihaskuntotesti. Jännitin kuinka se menee, kun olkapää on taas vähän kivuliaampi, ja aamupäivällä leuanvedotkin tuntuivat nihkeältä. Paikalla sitten kuulin vielä vaatimukset suoritustekniikan suhteen, ja olin jotakuinkin varma että yhtään hyväksyttyä toistoa en missään lajissa saa. Tänävuonnahan siis ensimmäistä kertaa testejä oli valvomassa fysioterapeuttiopiskelijat opettajineen, ja varsinaisia niuhoja kyllä olivat suoritusten suhteen mutta onhan se tasapuolista kaikille. No, suoritukset meni ennakkopeloista huolimatta aikalailla nappiin. Oma tarkoitus oli tehdä jokaisessa osa-alueessa vain "minimit", eli jättää siihen rajaan millä tietyn numeron sai, mutta tein kyllä kuitenkin kaikki sarjat lähes loppuun asti.
Tulokset oli tänään:

Istumaannousu: 36x/min
Penkki: 18x45kg/min
Kyykky: 27x45kg/min
Leuat: 6

Tulokset ei tietysti kummoisia olleet verrattuna saman ikäluokan pelastajiin, mutta se nyt on ihan luonnollista, sillä vertailuryhmä onkin miehiä.

Ilta sitten meni vielä VPK: n saunalla muksun synttäreitä viettäen.. eli aikalailla raskas päivä takana ja simmut ovat jo hetken olleet niin puolitangossa että painumpa samantien sängynpohjalle vetelemään hirsiä. Huomenna ja sunnuntaina on tiedossa hurja siivousshow kun sunnuntai-iltana pitää kestitä sukulaisia. Toivottavasti ehdin käydä edes pikaisesti salilla huomenna.

Yötä!

Ei kommentteja: