maanantai 20. kesäkuuta 2011

Viikko alkoi mukavalla 45min aamulenkillä vesisateessa. (2x pururata, + 8x portaat)
Olen alkanut oikeasti pitää aamulenkeistä, vaikka vielä mieluummin niitä suorittaisi omalla mukavuusalueella ilmaa nuuskien ja lintuja kuunnellen. Mutta intervallit ja napeissa pauhaava metalli on toisiksi paras vaihtoehto. Melkein tekisi mieli alkaa lomallakin herätä 6 aikaan purulle, mutta toisaalta lepo lienee dietillä vähintään yhtä tärkeä elementti kuin treeni, joten voi olla että aamulenkit tulevat siirtymään lähemmän puoltapäivää.

Viikonloppuna käväisin helsingissä mm. tapaamassa valmentajaani GB gymillä. Tsekattiin dietin tilanne joka kuulema on parempi kuin hän sähköpostiviestieni (lue valitusten) perusteella oli kuvitellut, viilattiin ruokavaliota sekä opeteltiin poseerauksia. Niitä saakin nyt alkaa sitten tahkota ihan tosissaan koska on ihan helvetin rankkaa touhua se.
Lisäksi asennoissa on kovasti opeteltavaa että ne saa selkärankaan eikä joka kerta tarvitse erikseen kelata pitä kaikkea missäkin asennossa pitää muistaa tehdä ja jännittää.

Muuten viikonloppu meni rennosti ystäviä tapaillessa. Perjantai iltana "ryyppäsin" ystäväni kanssa aamuyöhön asti parvekkeella. Hauskaa oli. mutta vettä meni niin paljon että aamulla oli kamala hedari :D

4 kommenttia:

Toppahapa kirjoitti...

LIHAS!! MONTA LIHASTA!! :))

Jonna1983 kirjoitti...

Sieltä se Kunto kouriutuu!

Taratin kirjoitti...

Hihi, muistas vielä jännittää niitä kaikkia pikkuriikkisiä lihaksia yhtaikaa. Ei oo heleppoo todellakaan. Jonna tietää!

Jonna1983 kirjoitti...

No juu ei oo helppoo! Yhden kun muistaa niin toisen unohtaa. Harjoitusta harjoitusta :D