tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesäflunssaa...

... on ollut liikenteessä, ja nyt se sai minutkin.

Ei auttanut C-vitamiiniöverit eikä glutamiini tälläkertaa. Perjantaina homma alkoi kurkkukivulla ja sunnuntaina olo oli jo selvästi kipeä mutta uskaltauduin salille kuitenkin. Jalkatreeni sujui olosuhteisiin nähden hyvin, voimaa riitti kivasti, tein jopa kesän enkkoja leuanvedossa (joo, ei kuulu jalkatreeniin ei)  mutta sarjojen välissä olo oli aina surkea.Eilen sitten alkoi nuha ja tänäaamuna korvasärkyisenä ja täysin tukkoisena päätin etttä jään kotiin lepäämään ainakin täksi päiväksi.

Töissä olisi kyllä aika hoppu joten tauti iski nyt pahimpaan mahdolliseen saumaan. Tulinkin tähän toimistolle hetkeksi nyt iltasella, kun ei ole muita tstolla ja työ on kuitenkin koneella istumista. Ei siis mitenkään rasittavaa.

Valmentajaankin sain jo onneksi yhteyttä ja kaloreita tiputetaan palkkarin verran kunnes flunssa paranee. Että en nyt ihan turpoa sairastaessani. Vapariakin pitäisi alkaa vähitellen työstämään, sekä käydä vilauttamassa kuntoa. Kauhiasti hommaa :D Onneksi juhannuksen jälkeen alkaa loma niin ehtii keskittyä muutaman viikon tähän fitness projektiin ihan satasella. (Ja sen LISÄKSI ehtii nauttia kesästä ja lomasta)

No, puolisen tuntia jos jaksaisi vielä tässä vääntää hommia niin voisi painua hyvällä omallatunnolla takaisin kotiin ja sängyn pohjalle. Huomisen varmaan vielä ainakin poden ja lepäilen.

Torstaina oli tarkoitus mennä paloasemalle tekemään nk. oulunmallin toimintakykytesti, mutta ellei flunssa ole huomiseksi helpottanut niin täytyy kyllä siirtää testiä. Ei kannata riskeerata paranemista kun kyseessä on kuitenkin hengitys- ja verenkiertoelimistölle suhteellisen rankka testi paineilmalaitteiden kanssa. Tarkemmin kun ajattelee niin ei mun tosiaan ole mitään järkeä mennä sitä tekemään vaikka olo olisi jo ok. Voi olla ettei pumppu kestäisi. Siirrän hommaa suosiolla myöhemmälle.

6 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Paranemisia! Kurjaa sairastaa, tuplakurjaa sairastaa kesällä ja triplakurjaa kesällä kun on dietillä...

Toppahapa kirjoitti...

Parane pian!!! <3 Paljonko muuten on sun taksa, jos jossain vaiheessa vaik kesäkuun lopulla vetäisit mulle ihan raivopäisen selkä-treenin? Haluaisin niin kovasti kokea sen kuolemaa lähentelevän tunteen, kun minusta ei ole enää mitään jäljellä! Lupaan sanoa kaikkiin käskyihisi Yes, Madam!!! ja teen, vaikka en pysyisi enää pystyssä :) Vitsi että kuulostaa unelmalta!! Ite en saa itsestäni niin paljon irti kuin tahtoisin... Siis siihen kuolemaan asti, täysillä teen muutenkin tottakai!

Taratin kirjoitti...

Kyllä, kurjaa on :(

Toppis, olikos siulla se ehdistelmäkortti johon kuului ohjaukset? Sillonhan se ei maksa mitään extraa kun menee salin kautta.

Toppahapa kirjoitti...

On!! Ou wau! :) Koska sulle kävis? :)

Taratin kirjoitti...

No nyt en osaa yhtään sanoa, kunhan tää tauti ensin talttuis niin sitten. Luulen että siun piiskaaminen on kuitenkin niin rankkaa puuhaa ettei sitä kipeenä viitsi tehdä ;)

Toppahapa kirjoitti...

Joo, lepää ja parane rauhassa, ei tässä jäniksen selässä olla :) Kävin tänään tekee jalkatreenin - ja lopetin vasta, kun kintut tutisi levossakin ja meinasin kompastua, koska jalka ei noussut :) Ou jeah :)