lauantai 28. toukokuuta 2011

Päivystys vkloppu ja cooper

Eilen klo 17 alkoi sunnuntai-iltapäivään kestävä VPK päivystys, eli täytyy olla 24/7 10min päässä paloasemasta, mikä tietysti hankaloittaa elämää, ja varsinkin aerobisten harjoittelua aikalailla kun ei voi lähteä lenkille mihinkään eikä oikein yhtä korttelia jaksa kovin kauan kiertää.

Eilen jäi tämän vuoksi myös Capoeira välistä, joka tekee ISON loven viikon kulutukseen. Menin sen sijasta salille tekemään rinta-olkapää treenin, ja treenin päätteeksi vielä hölkkäsin matolla kyllästymiseen asti, eli n. 20min.

Tänään kävin läheisellä hiekkakentällä juoksemassa cooperin, 2430m, josta on hyvä lähteä tulosta parantamaan. Sekä lisäksi kävelyä ja hölkkää jokunen minuutti. Kohta olisi tarkoitus painua taas salille jossa olisikin vuorossa jalkatreeni. Pitkiä lenkkejä en siis olekaan saanut tällä viikolla suoritettua, mutta ehkä sunnuntai iltana vielä ehtii.

Huomenna on myös 4h VPK harkat jossa toivottavasti myös hiki lentää.

Tarkoitushan oli vähän lisätä kulutusta tälle viikolle, ja tavoite näyttää toteutuvankin. Paino vaan ei tipu... lienee kriisipalaverin paikka valmentajan kanssa paikallaan. Kohta nimittäin loppuu aika ja alkaa PANIIKKI!

Ei kommentteja: