maanantai 2. toukokuuta 2011

Kyllä puolentunnin yöunilla pärjää!

"Katotaan vielä yks jakso, ei tässä kuitenkaan uni tuu."

Nukahdin eilen joskun 23 jälkeen ja 23.41 puhelin aloitti ihanan "tidi-tidi-tidi-tidi-tidi" hälytykset ja pinkaisin pystyyn ja aloin kiskoa väliasua päälle. Kyseessä oli eka keikka jolle lähdin yöllä ja kotoa. Hirveäksi sähläykseksihän lähtö meni. Ihmettelin tovin unenpöpperössä puhelimeni kanssa miten saan kuitattua että olen tulossa... järki ei leikannut yhtään siinä vaiheessa. Lopulta sain kuittauksen hoidettua ja paidankin päälle. Kohta olinkin jo pytyn kyydissä matkalla kohti Imatraa, mikään kiire ei siis tässävaiheessa enää ollut kun matkaa oli kymmeniä kilometrejä.

Paikanpäällä odottanut roihu karisti viimeisetkin unihiekat silmistä, ja edessä oli työntäyteinen yö letkun varressa ja raivaus hommissa. Paikanpäälle oli onneksi hoidettu mainio ruokahuolto. Dieettiläisenä uskalsin nauttia yön aikana pari ruisleipää ja banaania, vaikka varaa olisi varmasti ollut syödä vaikka hevonen. Senverran uskoisin tuon touhun kuluttaneen.
Kuvaaja: Kai Skyttä

7 tuntia myöhemmin kun lähdettiin takaisin omalle asemalle paikalla näytti jotakuinkin tältä. Varastorakennus tuhoutui täydellisesti mutta eipä palo ainakaan päässyt leviämään. 
Kuva, STT

Keikan jälkeen, noin 8 aikaan olin vihdoin kotona. Moniajolla suihku, aamupuuro, vähän meikkivoidetta peittämään punainen naama ja töihin jossa olinkin vain 30min myöhässä. Mitenkään kamalan tehokas en kyllä ole tänään ollut, mutta yllättävän vähän tuo yön valvominen vielä tuntuu. Täytynee koittaa illalla malttaa jättää päiväunet välista ja siirtyä yöunille heti kunhan (VPK harkoilta..) kerkiää. Tänään siis EI salia EIKÄ aeroobista. Huomenna sitten molempia ja keskiviikkona onneksi hierojalle sillä selkä on taas aivan lukossa paineilmalaitteiden kanssa temuamisesta.

Jospa nyt kuppi kahvia ja 1,5h tehokasta työaikaa!

Edit. Ainiin. Paleltaa ihan vietävästi.Toivottavasti tämä on vaan ihmisgrillimakkarana olemisen jälkioireita eikä mitään kuumetautia. Täytyy vähän sitäkin nyt fiilistellä sitten.

5 kommenttia:

CoreTimmix kirjoitti...

Real hero!!! :)

Taratin kirjoitti...

Hehe, no pitäähän sitä vähän leijua ;) Sitäpaitsi, näin dietillä kun ei saa juopotellakaan (vaikka en sitä kyll äjuuri muutenkaan tee) niin tällaisesta 2 vuorokauden valvomisesta täytyy ottaa kaikki ilo irti :D

Tekis mieli valvoa vielä vaikka kolmaskin. Ihan vaan testatakseen miltä tuntuu, mutta en kyllä taitas pysyy hereillä.

CoreTimmix kirjoitti...

Nuku vaan, ehdit valvoa sitten, kun kuulut niihin, jotka lähtevät palkkaa vastaan palopaikoille ;) Ps. Susta tulee tänään tai huomenna pieni mainos mun sivuille ;)

Taratin kirjoitti...

Vakkarithan saa nukkua töissäkin :P

Itseasiassa meillehän maksetaan paljon isompaa tuntipalkkaa kun niille, mutta pelkästään keikoista ei siitä nukkumisesta.

CoreTimmix kirjoitti...

Sinut on mainittu ;)