perjantai 6. toukokuuta 2011

Rakas viholliseni tuli tiensä päähän ja muita vastoinkäymisiä

Aamulla hyppäsin puntarille ja se näytti tasan 55kg. Tähän en tietenkään uskonut, mutta uusintapunnitus ei enää onnistunut kun vaaka osasi näyttää vain  "Err". Miksi se mulle sillälailla murisi?

Pitkäaikainen elämänkumppanini oli siis päättänyt luovuttaa. Kun tämän lisäksi kalorilaskuristani on käyttöaika päättynyt (ja lisää tulee ilmeisesti ensi maanantaina) joudun luottamaan loppuviikon paperisiin ruokalistoihin ja peiliin.Pelkään kyllä että tulee syötyä aivan liian vähän. Mutta eikai muutamassa päivässä vielä mitään katastrofia saa aikaiseksi. Kai...

Täytyy varmaan hankkia pian uusi ystävä joka kertoo painon olevan, riippuen senhetken tavoitteista, liian vähän tai liian paljon.

En ole paljon ehtinyt tällä viikolla salilla käydä, ja oikeastaan tänään tajusin että ei sinne juuri ole asiaakaan. Minulla on nimittäin vasemmasta kädessä on peukalon jänne niin ärhäkästi tulehtunut että käsi on käyttökelvoton, ainakin mitä salitreeniin tulee. Myös kaikki puristus ja painaminen, kuten oven tai pullon avaus, esineiden kantaminen ja jopa kasvojen pesu sattuu. Kylmää ja hemmetisti buranaa. (Unohdin kysyä "henkiparantajaltani" kuinkahan paljon on paljon...) Ja lepoa... Seuraavaksi sitten täytyy saada valmentaja kiinni ja kysyä mitä teen treenien suhteen. Luulen että jos en nyt anna tämän parantua kunnolla niin se ei parannu koskaan. Himpskutti.


Paino on kuitenkin vähemmästäkin treenistä huolimatta tullut hyvin alaspäin. Ainakin housut ovat löystyneet ja vatsapalat alkavat pilkottaa. Fläsää tosin on vieläkin reippaasti, mutta usko dieetin onnistumisesta vahvistuu.

Nyt töitä ettei pomo huomaa minun näpyttelevän blogia koodin sijaan :o

2 kommenttia:

CoreTimmix kirjoitti...

Mie ostan aina puhelimella aikaa, ei oo paljon sen kallimpi ku tilisiirrot ja tulee sekunneissa käyttöön :) Mul on muuten adenovirus, eli henkisesti valmistaudun ensiviikolla vielä pakkolepoon. Tästä taudista harmistuneena jatkan varmaan diettiä viikolla tai kahdella, että saan homman palanssiin. Tuntuu, että muskelit on hävinneet pöntöstä alas, liha tai rahka ei erikoisemmin maistu kipeänä :(

Taratin kirjoitti...

Mie oon kanssa tilannut puhelimella, mut en ennää kehtaa kun on firman liittymä, tulee pian sanomista.

Koitahan parantua rauhassa. Ei ne lihakset mihinkään parissa viikossa katoa. Kyllähän se aina näyttää siltä kun paineet häviää lihaksesta heti kun ei treenaa hetkeen, mut tilanne normalisoituu kyllä, nou hätä!