maanantai 9. toukokuuta 2011

Uusi viikko: kylmää, buranaa ja jalkatreeniä

Kuten edellisessä postauksessa kerroin vasen käteni on ollut lähimain käyttökelvoton nyt muutaman päivän.

Vklopun vetelin buranaa kuuriluontoisesti ISOJA määriä, ja hoitelin tassua kylmäpussilla. Valmentajalta sain ohjeeksi treenata vain jalkoja kunnes käsi paranee. Nyt se alkaa olla jo selvästi parempi, eikä juurikaan haittaa normaalielämää, mutta uskoisin että ainakin kaikki työntävät liikkeet on pannassa vielä tämän viikon. Vetäviä voi varmaan kokeilla loppuviikosta kevyesti remmien kanssa roikottaen.

Vaan kyllä osaa jalkatreenikin olla hankalaa kun ei voi tankoa kannatella. Tangolla tehtävistä liikkeistä ainoastaan etukyykky onnistui tehdä, ja painojen nostelu esim prässiin on hankalaa kun käytössä on vain yksi käsi. No, voitonpuolella jo onneksi, kun jaksaa hetken vielä popsia tulehduskipulääkkeitä ja säästellä kättä niin kohta pääsee varmasti taas normaaliin treeniin kiinni.

Paino oli taas tänäaamuna yli 66kg. Toivottavasti johtuu jalkatreeneistä. Aika näyttää mihin suuntaan tuo olkaa mennä, kunhan tulee ns. ehjiä viikkoja alle. Vielä on kuitenkin tarkoitus mennä pari viikkoa samoilla kaloreilla ja aerobisilla. Tosin taidan skipata intervallit kunnes pääsen treenaamaan käsiä taas. Ei nimittäin ehdi kintut palautua muuten ollenkaan. Eilen kävin illalla suht rauhallisella hölkkälenkillä pururadalla, ja jalat oli kuin tukit, eikä ihme kun takana oli vkl aikana 2 jalkatreeniä ja 9,5km kävelylenkki. Täytynee kokeilla putkirullausta tänään kun on ainakin salitreenistä vapaa päivä.

Ei kommentteja: