keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Mättöpäivä ja lihaskuntoa

Tänään oli viikon kovin urakka syömisten suhteen. 2600kcal ja hiilarivetoisesti. Huomenna vaaka näyttää varmasti s, kiloa enemmän kuin tällä viikolla muulloin. Aikomus on kuitenkin päästä ajoissa nukkumaan ja aamulla vetämään intervallia joka toivottavasti luistaa paremmin kun aiemmin kun alla on kunnon hiilaritankkaus.


(c) Mikko Nikkinen
Eilen kävin salilla vetämässä kevennetyn olkapää treenin ja siihen päälle vielä takareisille yhden jalan sj. mavea. Lämpäksi hölkkäsin taas 2km, joten sykkeet pysyi kivan korkeana koko treenin. Vähän liioittelua kyllä tuollainen lämppä, luultavasti syö tehoja treenistä aikalailla.

Tänään kävin VPK:n "salilla" treenaamassa ja kokeilemassa savusukelluskurssin lihaskuntotestissä vaadittavia osa-alueita. Penkkiä, kyykkyä, leukoja ja vatsoja. Ainoastaan leuoissa entinen tulos parani, kun sain kiskottua itseni ylös peräti 4 kertaa. Enää yksi lisää niin se on siinä. Testin läpäisyyn riittää kolmen osa-alueen hyväksytty suoritu joten kunhan saan noihin leukoihin sen pari lisätoistoa niin uskallan mennä testiä kokeilemaan. Kyykky menee ihan heittämällä ja vatsatkin saan tehtyä ainakin "hyvänä päivänä".

Treenin jälkeen kävin vielä hölkkäämässä lyhyen lenkin, mutta jalat, varsinkin takareiskat, tuntui niin tukkoisilta että eihän siitä mitään tullut. Saa nähdä miten huomisaamun intervallien kanssa käy. :o

Koska minulla ei ole mitään tuoretta kuvamateriaalia piristämään tätä muuten niin tylsää blogia niin laitoin tähän räpsyn edelliseltä kisadietiltä.

Nyt suihkun kautta nukkumaan, toivottavasti uni tulee pian ja herään pirteänä aamulenkille! (as if...)

2 kommenttia: