lauantai 30. huhtikuuta 2011

Palomieheilyä ja pyromaniaa

Nyt on kyllä väsy. Kirjoitan siis nopeasti ja lyhyesti.

Nyt on pariin päivään mahtunut tuhti annos palomiehistelyä.
Viimeeksi manasin kun en päässyt keikalle. Eilen sitten tuli uusi mahdollisuus ja karkasin iltapäivällä duunista pytyn kyytiin ja kohti Joutsenoa. Siellä paloi jonkun onnettoman hienot hirsiset pihaladot, ja paljon ei puuttunut että olis mennyt samalla talo ja navettakin. Autoa isäntä oli yrittänyt pelastaa tulelta ja saanut siinä tohinassa hengitellyt vähän savua, autokin kyllä paloi jo iloisesti kun päästiin paikalle. Homma siellä oli kyllä jo ihan hallussa, purettiin ja sammuteltiin loppuun niitä piharakennuksia.

Keikalta menin suoraan takaisin toimistolle.. läpimäräksi hikoilluissa vaatteissa. Ei siis yhtään yllättänyt että duunikaverit karkasivat aika vikkelään vapun viettoon :D

Illalla oli 2h Capoeira treenit johon pakotin itseni. Oli kuitenkin yllättävän mukavaa. Olen ollut ahdistunut koko harrastuksesta, kun en pääse treenaamaan niinpaljon että kehittyisin, tai edes ylläpitäisin saavutettua tasoa. Yleensä siis vaan ketuttaa olla siellä kun mikään ei suju. Syssymmällä sitten... kun voi vähän relaa puntin kanssa. Capoeiralla kuittasin kuitenkin 1,5h kävelylenkin tältä viikolta. Vaikka kyllä siinä varmasti kaloreja kului tuplasti enemmän.

Vappukokko - Copyrigt Tirilän VPK
Tänään sitten soi kello 8 aikaan ja painuin taas paloasemalle. Tänään oli vuorossa talon poltto, siis ihan luvan kanssa. Touhun tarkoituksena siis harjoitella savusukellusta vähän todentuntuisemmassa tilanteessa. Lopuksi mökin annettiin palaa kivijalkaan. Niin kauniisti se kyllä roihusi, että jos ei minusta palomiestä tule, niin ehkä pyromaani. ;) No eikai sentään, mutta kyllä upea ja kunnioitettava elementti tuo tuli on!Iltapäivällä kävin vielä meidän palolaitoksen kunto"salilla" treenaamassa käpälät ja takaolkapäät. Sitten kotona odottikin piknik retki olohuoneeseen, johon oli viritelty viltti ja ilmapalloja ja serpentiinejä ja tietenkin herkkuja. Dieetistä huolimatta herkuttelin light pommacilla, porkkanatikuilla ja muutamalla popcornilla. Kaloreiden rajoissa tietysti, mutta onhan tämä silti vähän huijausta!

Nyt lepiä...

Ei kommentteja: