sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

3. dieettiviikko pulkassa

Nonni... viimeiset rahkat vedetty napaan. Nämä 2800kcal päivät tuntuu ihan työltä. Onneksi näistä pääsee varmasti pian eroon, sillä paino ei juurikaan ole hievahtanut alaspäin. Tämän ja viimeviikon keskiarvoissa on eroa -200g.

Hirmuinen tahti ei siis ole tässävaiheessa päällänsä. Ja huomiseksi on varmaan tiedossa taas pari kiloa alinta lukemaa korkeampia vaakalukuja koska tänään on tosiaan joutunut syömään taas ihan hemmetisti. Lisäksi oon viime päivinä syönyt paljon lohta, joka on, ei pelkästään rasvaista, vaan myös älyttömän suolaista.

Minä en kuitenkaan vielä suostu alkaa panikoimaan. Laskeskelin tuossa vähän vajeita joita näillä kaloreilla ja liikuntamäärillä on, niin eipä niillä vajeilla paljon enempää painon olisi pitänytkään tippua Saan varmasti pian kiristystä ruokavalioon ja lisää liikuntaa. Odotan kyllä jo innolla että saisi sellaisen vaihteen päälle että homma alkaa toimia.

Ei siis ihan heti ole odotettavissa kehityskuvia, koska ei ole mitään muutostakaan. Ehkä joskus kuukauden kuluttua sitten.

Huomenna pitää laittaa kello soimaan ja raahautua treenaamaan joskus aamu 8 aikoihin koska aamupäivästä on tarkoitus ajella päiväreissulle kotkaan... saa nähdä kuinka paljon väsyttää..

2 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Teetkö dieetin muuten itse vai kuka sulla on valmentajana?

Taratin kirjoitti...

Maija E. valmentaa. Ei tästä yksin tulis kyllä kun sanomista...