sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vetämätöntä oloa

Tänään en yksinkertaisesti jaksanut mennä salille. Eilen kävin treenaamassa etujalat ja toissapäivänä rintaa.
Tänään oli tarkoitus mennä treenaamaan selkää ja takajalkoja, mutta toisin kävi..

Aamulla lötköilin sängyssä myöhään ja aamupäivä meni videoita katsellessa. Kamalan huonoa omaatuntoa potien tietysti, koska ulkona oli mahtava keväinen päivä. No, sain kuitenkin vihdoin itseni liikenteeseen ja käytiin äänestämässä ja vähän kuuntelemassa "toista kotimaista" eli venäjää kaupungilla. Kummasti venäläiset turistit täällä viihtyvät sunnuntaisinkin vaikka koko kaupunki on muuten ihan kuollut.

Olin sopinut kaverin kanssa kevyestä kävelylenkistä, jolle lähteminen kuitenkin venähti vähän myöhemmälle kuin oli tarkoitus. Olin koko päivän ollut älyttömän väsynyt ja lähdin lenkille tennareissa, reisitaskuhousuissa ja laukun kanssa sillä ajatuksella että ehdotan frendille että pitäpä jos käveltäisiin terassille ja sieltä takaisin. (Itsehän olisin juonut vettä, mutta kuitenkin) Kaveri kuitenkin odotti sporttisena uusissa lenkkareissa minua pihalla ja vähän ihmetteli varustautumista. Ei siinä sitten kehdannut mitään suunnitelmanmuutosta ehdotella ja lähdettiin reippaalle kävelylle. Reilu tunti myöhemmin olin taas kotona, entistä väsyneempänä.

Turhahan sinne salille olisi varmaan ollut mennä kun ei edes silmät tahdo pysyä auki. Mutta silti ei voi olla ajattelematta olisiko sitä virtaa kuitenkin löytynyt jos olisi itsensä junpalle pakottanut. Varmasti olisi. Hemmetti soikoon! Huomenna on vepari harkat taas, eli ei salia... siksikin tänään olisi pitänyt päästä.

Syöminen on taas tuottanut tuskaa. Tänään(kään) en ole saanut syötyä kaikkea mitä ruokalistassa lukee. Maha on kipeä ja killillään ja olen tässä 2h koittanut saada alas protskudrinkkiä. Iltapalat jää syömättä ja kalorit liian alas, viikon keskikalorit on alle 2300kcal :(

Semmosta tänään. Ja huomennahan se on taas maanantai.

Ei kommentteja: