keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Uusi tucca

 Tänään oli vapaapäivä salijumpasta. Töiden jälkeen menin kampaajalle hankkimaan vähän uutta ilmettä kulahtaneeseen päähäni ja siellä kaverini Stephi taikoi ihanan punaisen pään. Kuva ei kyllä tee oikeutta värille, mutta piti käydä räpsäisemässä kuva ennen lenkkiä kun tukka on kerrankin vähän edes "laitettu"

Haluaisin kasvattaa pidemmän tasapitkän tukan, koska nyt on selkeästi muotia että kaikilla.. no useilla reilu viisikymppisillä on tuollainen samantapainen lyhyt hiusmalli, ja minähän olen vasta 21, niin en tahdo näyttää viisikymppiseltä!! Mutta onpa hiusten kasvatus hankalaa.

Kohta pitäisi lähteä pinkomaan intervalleja pururadalle. Juuri nyt ei yhtään huvittaisi, mutta mieluummin nyt niin jää sitten loppuviikolle edes vähän pelivaraa airooppisten kanssa.. Kaipaisin vaan lainassa olevaa sykemittaria noille intervallilenkeille.. tai sitten täytyy koittaa elvyttää vanha polarin karvalakkimittarini. Ehkä se patterin vaihdolla heräisi vielä henkiin.

Ruokavalioonkin tuli muutoksia. En tosin taas tiedä onko ne tarkoitus ottaa käyttöön jo tälläviikolla. Vai ensiviikosta. Voisi tietysti soittaa vaikka valmentajalle iänikuisen sähköpostittelun sijaan. Kun tänään kuitenkin olisi vuorossa se tuskainen 2800kcal päivä niin houkutus olisi suuri ottaa uudet kalorit heti käyttöön ja syödä vähemmin. :D

Mutta nyt lenkille! Adios!

Ei kommentteja: