tiistai 12. huhtikuuta 2011

Dieetin aloituskuvat ja tietysti peNkki eNkkaa!

Reilu viikko on siis dieettiä takana, ja sellainen ongelma vaivaa että en saa syötyä tarpeeksi. Jostain syystä päivien kokonaiskalorit jäävät kamalan alas vaikka olen syövinäni kaiken mitä ruokalistassa sanotaan. Tällä viikolla koitan tsempata. Painokin sahaa ihan miten sattuu, mutta siitä nyt ei kannata tässä vaiheessa välittää.

Treenirintamalla minulla on ollut pumppiviikko ja nyt pari  treeniä  taas lyhyempää sarjaa.


6.4. Kädet ja olkapää (3-4x15-20)

4x hausi scot  + kapea penkki
4x hauis taljassa + ojentaja taljassa
4x viparit taakse

9.4 Rinta (ja penkkiohjelman kevennys treeni)
4x vinopenkki + ristikkäistalja
penkkipunnerrus: 2x3x50kg, 2x2x52,5kg, 2x3x50kg
4x flyes + pecdeck
3x jalkojen lasku + vatsarutistus


10.4 Selkä ja takareisi (3-4x8-12) + dietin aloituskuvien räpsintää
4x kulmasoutu 1käsi
4x kapea ylätalja
4x takareidet maaten + askelkyykky smithissä
4x kulmasoitu taljassa + takaolat taljassa

Dietin aloituskuvat on ripoteltu tähän postaukseen. Vaatteet vähenee kunhan dieetti etenee :D b(näissä kuvissa pääosassa pjärse..)

 


Kuvissa näyttää jalat kadonneen kokonaan. Toivotaan että se on vaan joku optinen harha :o

12.4. Kädet ja penkin ykkös piikkailua (3-4x8-12)

Aloitin penkki ykkösillä: 1x55kg, 1x60kg, 1x62kg ja 1x65kg!!

Viimeinen oli kyllä äärettömän tiukka. Mutta voimajaksolla (8vk+ ykköspiikkailut) on tullut 5kg lisää maksimiin ja olen siihen enemmän kuin tyytyväinen. Tämänpäiväinen nosto oli kuitenkin NIIN tiukka että jätän suosiolla piikkailut tähän ja tasaus ja kevennys treenien jälkeen aloita 5x5 systeemin uudestaan.

4x hauis kp ja kumppari
4x ranskalainen punnerrus
4x "kyykkyhauis" (unohdin tehdä rest pausena)

4x ojentaja taljassa REST PAUSE
3x keskitetty hauis
3x ojentaja yhdellä kädellä taljassa
2x jalkojen lasku + jalkojen nosto roikkuen

Sellaiset oli siis punttitreenit.

Eilen ei ollut punttia. Juoksin/kävelin 2,5km paloasemalle ja siellä oli vuorossa savusukellus harkat. Kummassahan kävi sykkeet korkeammalla? No, sykemittari oli mukana ja kyllä se pi laitteet selässä ja nasse naamalla (ei käytetty ilmaa) konttaus siellä bunkkerin lattialla nosti sykkeet korkeammalle. Eli 190 oli maksimisyke siellä ryömiessä. Osittain menee varmaan jännityksen piikkiin. Olispa ollut kiva olla siellä lämpökameran kanssa katsomassa sitä omaa toilailua... Potilas löytyi ja saatiin ulos, mutta ei se kaukana ollut ettei itse olisi ollut potilaan ominaisuudessa kohta, senverran lämmintä ja raskasta touhu oli.

Viime viikolla kävin myös terveydenhoitajan tarkastuksessa, labroissa ja lääkärissä. Ja eilen sain lääkärintodistuksen jossa todetaan että olen sopiva savusukellustehtäviin. Eli kurssille vaan heti kunhan saan kuntotestin ja oulunmallin suoritettua. Testien kanssa taisi nyt käydä kyllä niin että kun en viime kuun loppuun mennessä ehtinyt niitä omalla laitoksella suorittaa täytyy ne mennä pelastuslaitokselle suorittamaan. Tämä tietysti lisää suorituspaineita huomattavasti... ja pitää kyllä olla täysin varma että kaikki sujuu ennen kuin viitsin mennä sinne oikeiden palomiesten naurettavaksi.

8 kommenttia:

Annemari kirjoitti...

Sivukuvassa on ainakin komia kaari reidessä. Massiiviselta näyttää myös selkä ja kädet. Tuosta ei voi tulla kuin hyvä :)

Taratin kirjoitti...

Kiitosta.
Sittenpä sen näkee mitä sitä dietin jälkeen jäljelle jää. Toivottavasti jotain lihojakin tuolta alta löytyy!

Jonna1983 kirjoitti...

Mitäpä tuohon Anskun kommenttiin lisäämään? Itsellä jos olis saman verran lihaa kuin siellä ni hyppisin voltteja! Saletisit natsaa ;) Kunto vaan kiriäks niin hyvä tuloo!

Taratin kirjoitti...

Kiitti Jonna :)

Mut miten tän asian nyt sanois että ei kuulostaisi siltä et en osaa ottaa kehuja vastaan... Totuus on kuitenkin se että ei nyt voida puhua meistä kahdesta samassa lauseessa, kun sulla on _oikeesti_ reippaasti enemmän lihasta.

Mun ainut toivo siellä CBB lavalla on se että onnistuisin vetämään itseni överikireäksi ja muut ei. Mut katsotaan ja toivotaan parasta!

Jonna1983 kirjoitti...

Ai että tää vitnessmammojen keskinäinen kehuminen on ihanaa :D " Sulla on tosi hyvin lihaa jne" "Eiku sä oot paljon isompi ja mallikkaampi" XD

Aina kun toista kehuu niin toinen kääntää kehut takasin. Tämmösiä me ollaan :D

Enivei, mun mielestä sulla on hyvin lihaa ja olet kehittynyt tosi hyvin. lähtökunto on varsin bueno ja pääset varmasti kiriäks! Toivon myös, että ensi keväänä mä olen kehittynyt ja pääsen kiriäks :) Mä pidän tällä hetkellä teidän kisoihin menevien kanssa myötätuntodieettiä, jonka kyllä lopetan n.4 kilon päähän :D

Missäs päin Suomea sä muuten asustat?

Taratin kirjoitti...

Niinpä.. sitähän tää aina on. Mutta eipä sitä itse sitä omaa kuntoaan kyllä oikein osaa arvioidakaan.

Kyllä mä kanssa uskon että ei ainakaan ajasta jää kiinni tuo kireäksi pääsy. Mutta eipä se aika olekaan se ainoa tekijä. Mut toivon parasta ja uskon että tästä vielä hyvä tulee :D

Asun täällä itärajalla. Elikkäs lappeen Rannassa.

Ismo kirjoitti...

Tsemppiä dieetille! Kehitystä on tullut ihan huomaamatta ;) reidet ja ovat kehittyneet mun silmään eniten. Selkä sulla on ollut aina hyvä, sinneki on tullut paksuutta. Ei muuta kun täysillä vaan eteenpäin, kun homma toimii noin hienosti!

Taratin kirjoitti...

Kiitos Ismo!