maanantai 25. huhtikuuta 2011

Paska lenkki! ;)

On se ihanaa kun kevät vapaauttaa tuonne pururadalle kaikki laduille paskotut koirankakkakikkareet. Siinä saa ihan erilaista jännitystä ja fiilistä lenkkeilyyn kun koittaa väistellä pahimpia pökäleitä. Tämä siis otsikkoon liittyen, muuten menee ihan mukavasti ;-)

Kaikessa viisaudessani join eilen illalla paljon vettä. "Kun pitää kerran herätä 7, niin herään ainakin vessahätään."
Jotenkin olin onnistunut unohtamaan että herään aina siihen aamulla vaikka en koko iltana joisi mitään. Veden litkimisen takia heräsin siis 3x yöllä vessaan. Ravasin siellä muutenkin varmaan 20x päivässä... ja tajusin samalla että tämä painon jumitus johtuu varmasti överisuolaisesta lohesta jota olen vetänyt tässä napaani... ööö... 6 päivää. Uutta uskoa siis touhuun!

Tänä aamuna kello soi siis 7.00 ja hörpin pikaisen aamukahvin ja vedin aamupuuron kupoliin ja lähdin salille treenaamaan selkää ja takakoipia. Yllättävän hyvin luisti aamutreeniksi.

Päivä menikin sitten reissaillessa kotkaan ja takaisin, ja olin tosi hyytynyt ja haluton lähtemään illalla enää minkäänlaiselle lenkille. Onneksi kaveri lähti seuraksi ja käveltiin sellainen 40min jonka jälkeen vielä pururadalla 20min rauhallista hölkkäilyä välillä kävellen. Ihan hyvä lenkki tuli siis ja väsymyskin kaikkosi. Jalat tosin tuntuivat raskaalta hölkätessä, mut ihan kivaa se oli.

Nyt äkkiä untenmaille, huomenna koittaa taas paluu arkeen ja töihin.

Ei kommentteja: