maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kiristelyn alku

Tänään siis alkoi virallisesti kiristely kohti syksyä. Suunnitelmissa on siis kilpailla CBB:ssa lokakuussa, mikäli vain dietti onnistuu hyvin ja pääsen kireäksi. Löysänä en lavalle lähde, koska näillä vähillä lihoilla on muutenkin vähän kiikun kaakun että kannattaako mun classikkiin mennä.

Tänä aamuna paino oli 68,3kg. Painossa on varmasti mukana turvotusta koska eilen tuli vedeltyä "viimeinen ehtoollinen" eli sipsejä ja lohkoperunoita ja muuta hiilari+suola mättöä aika huolella. Eli pari kiloa painosta lähtee varmaan ihan vain ruokavaliota siistimällä. Kalorit nyt dieetin alussa on 2500-2800kcal, eli nälkää ei todellakaan tarvitse nähdä. Päinvastoin, nyt kun kalorit pitää saada puhtaasta ruokavaliosta on taas työn ja tuskan takana että saa päivässä mätettyä noin paljon.

Lisäjännitystä dietin alkuun tuo nyt se että päätin jättää muutamaksi päiväksi ruokavaliosta pois maitotuotteet ja heran. Mulla on ollut vatsa ongelmia (turvotusta, kouristavaa kipua, ilmavaivoja) tosi pitkään, ja olen nyt päätellyt että se johtuu jommasta kummasta tai molemmista yllämainituista. Toista päivää ilman ja vatsa on hyvässä kunnossa. Parin päivän päästä alan palautella ruokavalioon heraa ja maitotuotteita vähitellen, että näen mikä sopii ja mikä ei. Täytynee kyllä soitella aiheesta valmentajalle eikä sooloilla. Vaikka en nyt uskokaan että muutamassa päivässä mitään katastrofia pääsee tapahtumaan.

Tänään on vapaapäivä salista ja iltasella on vain VPK:ta. Eikä mitään kovinkaan fyysisiä harkkoja tiedossa. Ihan hyvä, sillä vklopun capoeiramaratonin jälkeen olo on aikalailla hakattu. Jokaista lihasta särkee.

Ei kommentteja: