perjantai 22. huhtikuuta 2011

Henkseleitä ja lomasuunnitelmia

Ihanaa kun on pitkät vapaat. Voi keskittyä täpöillä mun lempi harrastuksiin, lepoon, treenailuun ja syömiseen.

Vaaka ei aamulla aiheuttanut riemunkiiljahduksia kun eilisestä 2200kcal päivästä huolimatta painoa oli tullut lisää. Olo oli kyllä turvonnut ja peilikuva myös, mistä lie johtuu. Päätin nyt kuitenkin, että koska on vapaata ja aikaa, niin lisään airooppisen määrää  jo tällä viikolla. Valkunkin kanssa asia oli puhuttu, mutta loppujenlopuksi päädyttiin siihen että mennään vielä tämä viikko vanhoilla... Mutta.. kun kerran paino ei tipu, ja oikeasti nyt on aikaa lenkkeillä ja punttailla samoina päivinä, niin miksi en käyttäisi tilaisuutta hyväksi!

Toissa päivänä kävin rentoutumassa hierojalla, ja illalla kaverin kanssa reilun tunnin raaaaauhallisella köpölenkillä. Lenkin päälle heiluin himassa vielä hetken kahvakuulien kanssa ja tein vatsalihaksia että sain 1,5h täyteen ;)

Eilen kävin treenaamassa tissit ja olkapäät. Kylläpä mä tykkään tosta treenistä. Koska silloin peilistä näkyy aina melkein muhku tyttö kun olkapäät jo ojentajat on kunnolla pumpissa. Sääli että se illuusio häviää aika äkkiä...

Noniin, sitten ihan otsikonmukaiseen aiheeseen. Aamupalan jälkeen lähdettiin läheiselle hiekkakentälle juoksemaan henkseleitä (intervalleja joissa sprintataan kentän kulmasta kulmaan ja hölkätään/kävellään lyhty pääty). Alkuun 5min kävely suorituspaikalle ja yksi rundi hölkkää. Siihen sitten yhteensä 6 vetoa, ei mitenkään täpöillä kyllä. Näiden jälkeen jatkoin vielä kevyempää intervallia jossa kävelin aina kentän pitkän sivun, ja hölkkäsin/juoksin loput 3 sivua... noita rundeja tein aika monta, en laskenut. Tehokasta intervalliaikaa kului ehkä 20min. Sykemittaria ei ollut mukana kun jouduin palauttamaan sen omistajalleen hetkeksi. Loppuun vielä ehkä vartti kävelyä, yhteensä 45min treeni.

Tänään olisi vielä vuorossa jalkatreeni, saa nähdä miten kulkee. Mutta miksei kulkis, ei tuo aamupäiväinen pinkominen nyt niin raskasta sentään ollut kun olis voinut olettaa.

Iltasella on sitten tarkoitus treenata hermoja ja lähteä katsomaan ihmisten juopottelua. Toivottavasti kukaan ei virheellisesti oleta että toimin kuskina aamuyöstä, koska meinaan kyllä lähteä himaan ihan juuri kun alkaa vituttaa tarpeeksi (vituttaa siis jo etukäteen, niin ei kyllä hyvää lupaa...)

Ei kommentteja: