lauantai 2. huhtikuuta 2011

Capoeiraa ja peNkki eNkkaa!

Tänään on virrannut hiki!

Meillä on meneillään koko viikonlopun kestävä capoeira tapahtuma. Tänään treenattiin reilu 4 tuntia aika tiukalla intensiteetillä. Voimat oli iltapäivällä jo ihan loppu, mutta pienen välipalan jälkeen oli raahauduttava salille. (Yritin mennä jo aamupäivällä, mutta ovet eivät auenneet koska magneettikortti oli hukassa.)

Treeneissä oli onneksi vuorossa lyhyehkö olkapäätreeni. Treenin alkuun piikkailin penkkimaksimia. Olen tehnyt nyt kierroksen (~8vk) 5x5 treeniä penkkiä, ja nyt oli aika kokeilla uutta maxia. Penkkihän minulla on ihan surkea, vanha enkka oli 60kg, nyt tein: 1x55kg, 1x57,5kg, 1x60kg, 1x62kg, eli uusi enkka paukahti ja olipa muuten kevyttä!! Seuraavaksi tasaus ja kevennyt ja uutta maksimikokeilua. Ykkösten jälkeen testasin huvikseni vielä montako toistoa tulee 45kilolla (tavoite se 18 jotta pääsen savusukelluskurssille vaadittavan lihaskuntotestin läpi) päätin tehdä 5 pätkissä ja lepuutin aina hetken painoja suorilla käsillä. Sain 5+5+2+2, joten 18 ei varmaan tee tiukkaa kunhan vielä pikkasen treenaa. Hyvä fiilis!!!

Nyt täytyy koittaa mättää iltapalaa niin paljon kuin vain saa uppoamaan, kulutus on ollut tänään varmaan aika huikea.


Dieetti alkaa maanantaina. Mitään nälkäkuuria ei ole vielä tiedossa sillä kalorit on 2500-2800kcal. Aerobista lisätään alkuun 2x30min, mutta luulen että skippaan ne ensi viikolla koska nyt vkloppuna tulee aerobista varmaan vielä toiset 4-5h...

2 kommenttia:

Jonna1983 kirjoitti...

Ootko kisoihin lähössä syksyllä? Onko se laji nyt sit bf vai klassiki ;) Kannatan jälkimmäistä!

Taratin kirjoitti...

No dieetti tosiaan alkaa maanantaina. Mut täytyy nyt ensin sulatella muutama kilo rasvaa ennen kun teen lopullisen päätöksen.

Kyllä se laji on klassikki, kaikenmaailman t-kävelyt bf:ssä oli kyllä viimonen naula arkkuun. Ihan surkean pienihän mie oon klassikkiin, mut jos nyt vaikka kireeks pääsis.