tiistai 19. huhtikuuta 2011

Uuden viikon kujeet ja kepposet

2 viikkoa "dieettiä" takana ja paino junnaa niinkuin jokainen voi tuosta headerin käppyrästä todeta. Kalorit ei ole olleet keskimäärin kuin 2200kcal, mutta kroppa on jotenkin tukkoinen ja turvonnut. Tänään käyn ostamassa maitohappobakteereja ja ruoansulatusentsyymejä jospa olo vähän kevenisi.

Tällä viikolla mennään kalorivaihteluin rytmillä 2200, 2400, 2800, 2200 jne.. Uskon että tälalinen sopii minulle paremmin, että on noita matalampikalorisiakin päiviä, niin tulee jopa vähän nälkäkin välillä. Toivotaan että viikon aikana tapahtuu jotain edistystä. Aikamoista hakemistahan tämä tässä vaiheessa vielä on. Mutta onneksi on aikaa...

Treenirintamalla mennään 4-5 puntilla ja 2x30min intervalli treenillä, lisäksi ensiviikolle tulee 1,5h reipas kävelylenkki koska Capoeira harkkoja ei perjantaina ole. Voisin tietysti mennä keskiviikon capo harkkoihin, mutta katsellaan nyt miten aikataulut asettuu...

Eilen juoksin/kävelin intervalleilla palolaitokselle ja siellä oli vuorossa joukkueharjoitus joka oli minun osaltani käytännössä vain seisoskelua koska porukkaa oli liikaa tuollaiseen harjoitukseen, eli hikeä ei tälläkertaa saanut pintaan. Tänään sitten selkä/takakinttu junppaan ja huomenna ehkä mahdollisesti hierojalle. Olisi kyllä jo korkea aika antaa selän jumeille kyytiä. Hierontakin kun vaan käytännössä tarkoittaa sitä ettei sille(kään) päivälle saa punttitreeniä tehtyä. Mutta täytyy sitten vaan käyttää loppuviikko tehokkaasti punttailuun.

Näin on siis uusi viikko saatu käyntiin ja toivotaan että painossakin alkaa vähitellen tapahtua. Nythän olen merkannut kalorilaskuriin kaiken mahdollisen: syömiset, liikunnat ja painon joka aamu. Tuo on homma jota en halua tälläkertaa tehdä koko dietin ajan. Se aiheuttaa vain turhaa stressiä. Jatkan kuitenkin merkkailua kunnes löytyy se tasapaino missä paino alkaa mennä tasaisesti alaspäin.

Päivitystä:

Kävin junppaamassa selän ja takakintut. Olin unohtanut treenivihon kotiin ja vilkuilin sitten salilla koneelta josko tästä blogista olisi löytynyt päivän treeniä. Eipä tullut mieleen että sähköpostissahan se olisi ollut!! Tein sitten vähän mitä sattuu.. Alkuun 10min lämppää juoksumatolla, ajattelin että jos otan lämpät ohjelmaan tulee siitäkin viikossa jo montakymmentä minuuttia ylimääräistä :D Treenissä tein eka penkissa 5x5x47,5kg(73%max) ja sitten selän kimppuun. Oli koko treenin huono olo ja pyörrytti ja oli tuskanhiki päällä. Ihan kun olis ollut matala verenpaine tai jotain. Kumma juttu.

No, huomenna sitten paremmalla draivilla ja treeniohjelman kera!

Ei kommentteja: