torstai 7. huhtikuuta 2011

Inbody

Heräsin aamulla järkkyyn kurkkukipuun. Ilmoilin duuniin että pidän sairaspäivän, jospa olo huomiseksi paranisi enkä turhaan tartuta työkavereita.

Täksi aamuksi oli kuitenkin sovittu InBody mittaus, enkä sitten malttanut perua hommaa vaan köpötin aamulla 15min päähän mittauttamaan läskini. Kovin paljon ei viimeisen 6kk aikana ole tapahtunut suuntaan eikä toiseen. Johtuu kyllä siitä ettei painoa ole kovin paljoa syksyn jälkeen nostettu. Vanhat laput on nyt hukassa, mutta painoa on tullut vain pari kiloa, aikkalailla 50/50 lihaa ja läskiä. Tämä nyt on kuitenkin taas ihan hyvä vertailukohta kun menen sitten dietin lopussa uudelleen mittaukseen. Jos löydän edellisen lapun niin laitan vertailua sitten, mutta nyt nämä lähtötiedot:

Paino: 68,1kg
Rasvaton massa: 50kg
Lihasmassa: 28,0kg
Rasvamassa: 18,1kg

BMI: 25,0
Rasva%: 26,5


Tuosta sitten läskejä tiristämään lihasmassa säilyttäen... nähtäväksi jää!

InBodyn jälkeen pinkaisin vielä keskussairaalan labraan jonottamaan. VPK-hommia varten piti käydä antamassa verta muutamaan purnukkaan, näköjään otetaan pieni verenkuva, kolesteroolit, sokerit ja joku huumetesti. Toivottavasti käyttämäni boosterit ei aiheuta mitään turhia käryjä jälkimmäiseen.. ei ole kiva alkaa selitellä. Minulla on tällähetkellä käytösäs N.O Expolode, eikä siinä kyllä pitäisi mitään epämääräisiä ainesosia olla.

Eilen treenasin kädet punppailutyylillä:

4x15-20 scothaba mutkatangolla + kapea penkki
4x15-20 hauis taljassa + ojentaja taljassa
4x15-20 viparit takaolkapäille


Siinäpä se. Nyt "aamu" kahville, moninkertainen annos vitamiineja ja senjälkeen tunniksi torkkumaan. Sitten täytyykin jo suorittaa vähän etätöitä vaikka saikulla ollaankin. Iltapäivällä on myös hieroja.. se olisi tietysti viisasta perua, mutta selkä on niin jumissa että käyn hierottavana nyt sairastumisen uhallakin.

Ei kommentteja: