lauantai 8. helmikuuta 2014

Johan nyt palaa...

Olen kai tullut jo vanhaksi, kun eilen en vielä ollut täysin palautunut keskiviikon ja torstaiaamun jätepalosta. Pää jumissa, selkä jumissa ja silmät täynnä "hiekkaa". Ei siinä, treenaamaanhan sitä piti kuitenkin eilen mennä. Juuri kun olin lähdössä tuli keikka, mutta päätin tälläkertaa jättää maailman pelastamisen muille. Itseasiassa arvelin että keikka perutaan kuitenkin.

Salilta tullessani huomasin kuitenkin puhelimessa viestin että pari vuotta käytöstä poistettuna ollut koulu palaa ja paikalle tarvitaan lisää porukkaa. Ei siis muuta kun äkkiä kodin kautta asemalle. Rakennushan oli jo täyden palon vaiheessa kun pelastuslaitos sai hälytyksen, joten mitään ei oikeastaan ollut tehtävissä vaan koulu paloi käytännössä maantasalle.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lappeenrannassa-paloi-vanha-koulu/2794072

Iltapäivän sisältyi muutakin jännitystä, kun meidän miehistönkuljetusauto ajoi hälytysajossa risteyskolarin. En ollut kyydissä joten tiedän vain mitä tilanteesta on kerrottu. Mutta kuskina oli kuitenkin kokenut ja rauhallinen mitä nyt kyydissä olen useitakin kertoja ollut, joten uskon toki että hän tuossa tilanteessa toimi parhaan harkintansa mukaan mutta siitä huolimatta rytisi. Toki hälytysajoneuvojen kolareissa syyllinen on pääsääntöisesti hälytysajoneuvo. Nyt vaan odotellaan mitä poliisi on asiasta mieltä, tuleeko sakkoja vai selvitäänkö huomautuksella. Onneksi henkilövahingoilta vältyttiin!

http://www.esaimaa.fi/Online/2014/02/07/Paloauto+ajoi+ojaan+Helsingintiell%C3%A4+matkalla+palopaikalle/2014378/4

Kesken Kuusimäen koulun sammutuksen tuli vielä Joutsenoon suuri rakennuspalo hälytys (Ei meille). Vanhan tehdashallin kellarissa oli tulipalo. Siinä olikin varmasti jo miettimistä mistä saadaan yksiköt raavittua kasaan. Onneksi Joutsenon palo oli odotettua pienempä ja äkkiä sammutettu. Tuossa vaiheessa heräsi jo ajatus onko liikenteessä jälleen pyromaakari kun näitä tyhjiä rakennuksia on nyt palanut kuin sieniä sateella. Mutta jätetään spekulointi sikseen ja annetaan poliisin tutkia jos tarvetta on.

Pääsin kotiin joskus 11 aikaan ja painuin pehkuihin. Puhelin oli "onneksi" hajonnut keikan aikana taskussa enkä herännyt joskus aamuyöst tulleeseen jälkisammutus kutsuun.. Yö tosin oli ihan kamala. Tuntuu etten nukkunut silmällistäkään kun näin jatkuvasti letkuja ja suihkuputkia... Sama juttu vieläkin kun koittaa laittaa silmät kiinni. Letkupsykoosi. Ylirasitusta. Onhan tässä parin päivän sisään n. 20h tullut aika aktiivisesti "harrastettua". Toivottavasti nyt saisi pari päivää levätä ja kerätä voimia ensiviikkoon.

Ei kommentteja: