tiistai 25. helmikuuta 2014

Tänään Jyväskylään, huomenna testi

Pikkasen alkaa olla perhosia vatsassa, ehkä, en minä tiedä :D

Tänään lähden iltapäivästä ajelemaan Jyväskylään ja sen yli. Testi on Laukaalla kylpylähotelli Perungassa josta otin itselleni edullisen huoneen ensi yöksi. Hintaan kuuluisi kuntosalit ja kylpylät ja muut, mutta sellaiseen ei kyllä nyt taida into riittää. Uikkarit on kyllä varmuuden välttämiseksi mukana. Alunperin oli suunnitelmissa bunkata yhden kaverin soffalla joka on jossain Jyväskylän seudulla palomiehenä, mutta ajattelin että mukavampi kuitenkin on olla ihan paikanpäällä ja hotellissa kun ei tarvitse sitten mistään huolehtia.

Aamulla sitten aamiaisen jälkeen spirometriin, EKG:hen ja lääkärintarkastukseen ja sen jälkeen testiin, jos kaikki menee hyvin. En halua lähteä spekuloimaan kuinka testi menee. Parhaani teen ja katotaan mihin se riittää. Tavoitteet toki on olemassa ja nekin on jo tässä blogissa ääneen lausuttu, mutta en ole pettynyt jos en tavoitteisiin pääse, ei nää nyt mitkään olympialaiset ole.

Treenit on olleet ihan kevyitä tässä viimepäivinä. Perjantaina oli vielä ihan oikeaa treeniä, sunnuntaina kävin lenkillä ja hyvin kevyesti salilla. Eilen olisi vielä ollut salitreeni mutta korvasin sen tekemällä himassa punnerruksia ja leukoja. Jos testi menee pieleen niin syytän sitten itseäni kun en noudattanut treeniohjelmaa kirjaimellisesti viimeisen treenin osalta :P

Pelastusopistoltakin tuli kuittaus että hakemukseni on saapunut, eli ei tarvitse sitäkään jännätä onko se jäänyt johonkin matkan varrelle.

Kaikki valmiina siis, eväitä lukuunottamatta. Epäilen että illalla hotellissa on nälkäinen ja kiukkuinen "Palomies Esko".


Ei kommentteja: