keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kaksi viikkoa testiin

Tänään on tasan 2 viikkoa aikaa lihaskuntotestiin. Vaikka en yhtään testisimulaatiota ole tehnyt, olen ihan luottavainen että testi menee läpi. Viime kertaa enempää ei varmaankaan pisteitä ole tiedossa, sillä vaikka penkissä tai leuoissa tälläkertaa lisäpisteitä tulisikin pyöristetään pisteet kuitenkin alas päin. Molemmissa en voi onnistua, koska jos teen penkissä 30 toistoa ei leuoissa taatusti tule paljon yli minimejä. Viime testistä jäi vähän hampaankoloon se että en edes yrittänyt saada lisäpisteitä noissa, joten jos tällä kertaa kuitenkin antaisin kaikkeni.

Treenejä on ennen testiä jäljellä vielä kuusi, pidempää sarjaa hinkutetaan kaikissa testiliikkeissä, joskin esim. lopullisen kyykkykunnon pääsen kokeilemaan sitten vasta testissä. Eihän tässä enää mitään ihmeellistä tulostasossa voi parissa viikossa tapahtua, mutta tavoite onkin lähinnä pysyä ehjänä ja terveenä testiin asti.

Eilen oli penkkitreeni. Tuntui jotenkin tosi nihkeältä tehdä.. ehkä väsymystä kun viime viikko oli kovin rankka ja unet on olleet aika heikkoja. Suunnittelin että ennen seuraavaa penkkipäivää pitää olla parin päivän lepo jotta näkee todellisen tason. Tässä video ekasta 50kg sarjasta jonka olisi kaiken järjen mukaan pitänyt olla paljon helpompi.Tänään ei ole treenejä eikä lenkkiä. Iltapäivällä pitää mennä SSPL:n toiminnanjohtajan haastateltavaksi meidän sivuasema kokeilusta. [OT]Meidän VPK:lla on siis toinen miehistönkuljetusalus "pikkukakkonen" sijoitettuna kaupungin toiselle laidalle, n. 10km päähän asemasta koska iso osa hälytysosastolaisista työskentelee, opiskelee tai asuu siellä. "Sivuaseman" ajatus on parantaa lähtövalmiutta varsinkin arkipäivän lähdöissä, kun porukka pääsee sieltä suoraan keikalle kulkematta aseman kautta. [/OT] Illalla sitten nuorten harkkoihin kuskiksi... Joka tapauksessa tänään ei ehdi reenata.

Ei kommentteja: