keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Viikko vielä, sitten testi

Viikon päästä tähän aikaan makoilen pedillä EKG lätkät kiinni kehossa ja jännitän tulevaa lääkärintarkastusta. Johan tuo samainen tarkastus tuli syksyllä läpikäytyä, mutta uusi paikka, uusi tohtori, kyllähän se vähän jänskättää.

Itse lihaskuntotesti pitäisi olla ihan selvää kauraa. Tässäkin tietysti saattaa liika itsevarmuus kostautua, todellisuudessahan en ole yhtään testisimulaatiota tehnyt enkä teekkään. Optimi suorituksella testistä olisi ehkä mahdollista saada 0.5 pojoa (pisteet pyöristetään alaspäin lähimpään 0.25) mutta todellisuudessa 0.25 on paljon todennäköisempää.

Testin pisteytys

Lähden kuitenkin tavoittelemaan seuraavanlaista "suoraa":

Penkki: 30
Istumaan nousu: 43
Käsinkohonta: 10
Jalkakyykky: 34

Tuossa on riskinä että väsytän itseni penkissä niin ettei leuat sitten enää suju lainkaan, mutta toisaalta ei se mitään haittaa. Riittää että pääsen testin läpi, pistemäärillä on hyvin vähän merkitystä lopullisessa valinnassa.

Hakemuksen laitoin postiin maanantaina. Täytyy ensiviikolla kysellä opistolta että se on varmasti tullut perille. Olisi ikävää jos homma katkeasisi siihen että paperit seikkailee postissa.

Viikon päästä treenit sitten muuttuukin taas juoksu ja uinti painotteiseksi. Koitan kuitenkin pitää puntin mukana tällä kertaa, koska viimeeksi 3kk tauko vei tulokset niin alas etten halua taas aloittaa alusta kun pääsen taas tavoitteellisesti treenaamaan toukokuussa.  (Ne seuraavat tavoitteet täytyy vielä keksiä, tämä on joka tapauksessa 100% varmasti viimeinen opiston testi jonka teen.)

2 kommenttia:

Palomies Sami kirjoitti...

Hyvä Ivana, Kovasti stemppiä sinulle testiin!

Ivana kirjoitti...

Kiitos Sami!

Vähän jännittää tämä viikon päivät vaivannut "kutina" keuhkoputksessa joka ei onneksi ole toistaiseksi treeneissä vaikuttanut. Toivotaan että tilanne pysyy stabiilina.