lauantai 15. helmikuuta 2014

Keikalle vaikka juosten

Nyt kävi niin että keikka tuli eikä pihalla ollut autoa. Laitoin (ehkä puolileikilläni) viestin että saavun tarvittaessa 20 minuutissa koska kyytiä asemalle ei ole. Kohta tulikin jo perään puhelu että liikkeelle vaan, meillä ei ole kuskia säiliöautolle.

Ei siinä auttanut kun nykäistä lenkkarit jalkaan ja lähteä hölkäten kohti asemaa. Matkaa asemalle on aika tarkalleen 2,5km ja se taittui noin 11 minuutissa kengännauhat auki hölkäten. Matkalla niin teki mieli vaihtaa kävelyksi mutta päätin että en luovuta vaan jatkan juoksuaskelein perille asti vaikka mikä olisi. Yllättävän hyvään aikaan tuo matka tuli taitettua eikä perilläkään ollut mikään täysin reporanka olo. Alla oli kuitenkin jo päivän aikaisempi 7,5km PK lenkki joka tuntui silloin todella huonolta.

Asemalta ei sitten loppujen lopuksi tarvinnut poistua, vaikka muutaman rauhallisen hengenvedon jälkeen olinkin jo ihan ajokunnossa. Hälytys aiheutui roskien poltosta. Oma panokseni oli tällä kertaa auton pesu ja peruutus talliin.

Keuhkoputkessa on jo muutamana päivänä tuntunut "pala". Olo ei kuitenkaan tunnu yhtään kipeältä ja olenkin ajatellut että ehkä se on viime viikon savujen aiheuttamaa ärsytystä tai jotain. Toivottavasti ei sentään mitään tuloillaan olevaa tautia tai edellisen flunssan jälkimaininkeja.

2 kommenttia:

Lady Puntti kirjoitti...

Ihailtavaa omistautuneisuutta Esqo!! Wau ;)

Ivana kirjoitti...

No,niin monesti viime aikoina vaan laittanu puhelimen äänettömälle ja kääntäny kylkeä keikan tullessa että joskus täytyy uhrautua :D