sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Hyvi se menee mut menköö!

Valmentajan viimeiset vinkit huomiseen koitokseen:


Saavuin juuri hetki sitten Tampereelle. Olin valinnut tällaisen halpishotskun jossa kuitenkin on jonkinnäköinen aamiainenkin tarjolla. Hotsku on ihan kiva nyt kun pääsin sisään. Mitään ovikoodia minulle ei varatessa tullut mutta onneksi täällä oli henkilökuntaakin paikalla. Hotsku on tällainen etninen, henkilökunta näyttää inkkareilta (siis Intialaisilta), sisustuskin on aika oriental, ja hotellin takapuolella on Intialainen ravintola jossa ehkä käyn vielä iltapalaksi pupeltamassa "tofua ja rissi", jos siis uskallan poistua tästä huoneesta, kun ainakaan äsken saamani ovikoodi ei toiminut.
Tarkoitus on ottaa ilta nyt ihan chillisti. Viisaampana olisin tullut tänne vähän myöhemmin jotta tapettavaa aika olisi vähemmän, mutta eiköhän tässä jotain keksi. Onhan täällä tarjolla liikkuvaa kuvaa, ellei tuo töllötin ole ihan vain koristeena.

Huomenna sitten klo 12 alkaa UKK instituutissa hommat lääkärintarkastuksella. Toivottavasti nyt ainakin siitä pääsen läpi että pääsen testin ylipäänsä tekemään. Tavoitteena on ilman muuta kerätä testistä vähän pisteitäkin, mutta läpipääsy toki on päätavoite, kaikki muu on plussaa. Huomenna sen sitten näkee mihin kunto riittää. Tässä vaiheessa ei voi enää muuta kun koittaa psyykata itseluottamusta kohdilleen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sit tzemii, nainen! Prkl! :)

-sportypy:)