sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Movimento ja kesän eka maastopalo

Viikonlopun aikana piti saada tehtyä viimeinen kemian työ. Arvatkaa teinkö yhtään. No en!

Eilen illalla olin vielä paikallisissa kuppilassa kuuntelemassa Taidekoulu Estradin bändejä. Bändit oli ok, mutta täytyy sanoa että känniääliöitä pepsimax tuopin takaa katsellessa taas pykälällä laski arvostus (joka ei minun tapauksessa ikinä ole korkealla ollutkaan) kanssaihmisiä kohtaan. No, ei siitä sen enempää eikä vähempää.

Tänään menin ensimmäistä kertaa "tyttöjumppaan" eli ryhmäliikuntatunnille. Minun vanhat Capoeira opet, en siis ole lajia ehtinyt viime kesän jälkeen harrastella, vetivät viikonlopun aikana muutaman näytetunnin Capoeiraan perustuvasta ryhmäliikunnasta "Movimento". Kyllähän tuolla hiki lensi, mutta tyttöjunppien vannoutuneena halveksijana sekä Capoeiraa kovasti arvostavana en kyllä voi sanoa että olis millään lailla mun juttu. Varmasti kuitenkin tuollaisissa jumpissa käyville oikein tervetullut vaihtoehto, kunhan "laji" löytää mallinsa. Sen veran tuli kyllä capokipinää että taidan käydä pareissa Caporiran kesätreeneissä jos vaan muilta treeneiltä ehdin.

Movimenton jälkeen ehdin hetken nautiskilla auringosta partsilla ja jopa siivota sitä, mutta pian tulikin hälytys kesän ekalle maastopalokeikalle. Lentokone oli havainnut palon vanhan viipurintien kupeessa ja sinne sitten painuttiin hikoilemaan. Maastopalothan on muuten usein hyvinkin leppoisaa touhua, mutta letkua saa kyllä muutaman metrin sinne mettään aina vetää ja kerätä pois jos sattuu onnettomana olemaan ensimmäisenä ja viimoisena paikalla. Ihan hyvät jumpat siis tuli siitäkin.

Loppu ilta täytyy ehkä nyt tankata oikein urakalla. Paino on salakavalasti laskenut ja olen nyt yrittänyt oikeasti  kunnolla tankkailla hiilareita että testisimuun saisi vähän puhtia. Kassellaan miten käy. Lenkille en kyllä tänään lähdä. Ellei sitä lasketa että meinasin hakea jäätelöpaketin lähikiskalta. :D

Ei kommentteja: