keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kilpailuhenkeä ja lisää metsäpaloa

Maanantaina oli PP kerhon viestijuoksu ja sankoruisku kisat jossa oli kokonaista 3 joukkuetta. Minusta nuo kaikki VPK kisat on hauskoja ja tärkeä osa VPK toiminnan historiaa, mutta jostain syystä niihin ei vaan saada kunnolla porukkaa mukaan. No kolme joukkuetta on parempi kuin yksi tai ei yhtään. Juoksin 200 m matkan viestissä joka oli kyllä meikäläisen kunnolla aikalailla maksimi. Lisäksi ruikin keiloja nurin sankoruiskun kanssa.


Eilen kävin aamusta jo treenaamassa. Minulla on nyt pari kevyttä treeniä ennen testisimulaatiota. Tänään on lepopäivä, huomenna taas kevyt treeni, ja lauantaina käyn aamusta tekemässä testisimulaation. Olen nyt koittanut keskittyä syömiseen ja lepäämiseen, joskin keikat on vähän sotkeneet suunnitelmia. Eilen tuli kesän toinen maastopalo ja siellä meni reilut 3h kytyjä sammutellessa, letkua vetäessä paarmojen purtavana. Kivaa tietysti oli, kuten aina. Arska paistoi niin että valkoiseen toimistorottaan saattoi vähän väriäkin tarttua silloin kun pääsin metsän aurinkoiselle puolelle työskentelemään. Maasto on kyllä aivan käsittämättömän kuivaa tällähetkellä kun helteet on jatkuneet jo pidemmän aikaa, onneksi säätiedotusten mukaan olisi jonkin verran sadettakin tulossa, muuten noita saisi käydä sammuttelemassa harvasen päivä.

Meinasin alkaa kirjoittamaan mielipidettäni siitä että YLE etsii  SPEK:n kautta facebookissa  pelastusopistoon hakevia naisia seurattavakseen.. Minulla on aiheesta vakaa mielipide johon ei liity omien asioiden retostelua valtakunnan verkossa. Mutta sitten soi puhelin ja meidän varapäällikkö soitti ja kysyi suostunko YLE:n radiohaastatteluun aiheesta naiset palokunnassa. Ja näköjään sitten suostuin... Kyseessä on kuitenkin toivottavasti joku paikallisemman alueen haastis.. ettei tarvitse itseään nolata kaiken kansan edessä. Hitto, mitä siitäkin tulee kun ei tiedä yhtään mitä kysytään. Yhyy :(

Ei kommentteja: