lauantai 15. kesäkuuta 2013

Valmistautumista kevään tärkeimpään koitokseen

Tässä on nyt viimeiset pari viikkoa mennyt treenien suhteen valmistautuessa maanantain lihaskuntotestiin. Pari kevyttä treeniä toissaviikolla, testisimulaatiot 1 & 2 viikko sitten lauantaina ja maanantaina, torstaina ja tänään kevyt treeni. Tänään varsinkin otin hyvin kevyesti kun tuntui rauta yllättävän raskaalta. Uskoisin kuitenkin että olen maanantaihin mennessä täysin palautunut.

Testisimulaatioista jäi hyvä fiilis kyllä. Toinenkin testisimu meni oikein hyvin vaikka välissä ei ollut kuin 1 lepopäivä ja sekin meni reissussa. Toki se oikea testi silti jännittää kovasti. Olisin niin tyytyväinen jos saisin jostain puristettua pari lisätoistoa niin että saisin edessen 0,25p.

Tässä on taas ollut työreissua ja muuta ja paino on salakavalasti pudonnut taas pari kiloa. Toivottavasti se ei vaikuta negatiivisesti suoritukseen. Koitan tässä nyt kuitenkin tämän ja huomisen päivän tankkailla kunnolla sekä ruokaa että nestettä.

Huomenna onkin aikainen herätys  kun pitää jo 8 olla asemalla virittelemässä oulun mallin, eli savusukellustestin testirataa. 8.30 tulee ensimmäinen testattava ja niitä siinä muutama on valvottavana siinä päivän mittaan. Toivottavasti aikataulut pitää ja pääsen ajoissa lähtemään kohti Tamperetta. Menen siis huomenna jo manseen yöksi ettei sitten tarvitse maanantai aamuna istua ensin 4,5 h autossa ja mennä sitten kyykkäämään, voisi olla aika tuskaa. Nyt saa rauhassa nukkua pitkään ja valmistautua (lue jännittää :p)

Semmosta täällä, kohta se on ohi ja toivottavasti treenit jatkuu kohti syksyn koitoksia! Nyt lähden katselemaan minkälaisia lentokoneita tuolla taivaalla pörrää kun täällä on meneillään joku kansainvälinen lentonäytös. Toivottavasti koneet pysyvät ilmassa.

Ainiin Terhi pääsi lihaskuntotestin läpi, ONNEA!


Ei kommentteja: